Beneficiaza acum de 10% reducere pentru curs administrator pensiune turistica!

Curs administrator pensiune turistica. Informatii generale

curs administrator pensiune turistica

Administrator pensiune turistica

Cu ajutorul unui curs de administrator pensiune turstica, veti avea ocazia sa activati intr-o zona sociala deosebita, precum industria turstica. Un domeniu dinamic, in care puteti dezvolta o cariera de succes in locatii aparte, iar veniturile lunare pe care le veti avea vor fi si ele pe masura si vor avea un impact simtitor asupa bugetului dumneavoastra. Totodata meseria de adminsitrator de pensiune turistica permite si dezvoltarea pe plan social, deoarece mereu veti avea ocazia sa inchegati relatii si sa intrati in contact cu multe persoane. Este o meserie curata si placuta, pe care daca o faceti cu placere va poate oferi satisfactii profesionale majore.

Descrierea cursului de administrator pensiune turistica

CPP Alexander’s organizeaza curs de administrator pensiune turistica, prin care va propunem dezvoltarea de competente manageriale, cu ajutorul carora veti avea ocazia sa conduceti in cel mai eficient mod o pensiune turistica. Veti invata sa coordonati resursele umane, sa puneti in aplicare cele mai eficiente programe de marketing, de dezvoltare a unui patrimoniu cultural local si de asemenea de gestionare a unor resurse finaciare. Puteti invata la cursul de administrator pensiune turistica, elemente importante si despre managementul calitatii si veti avea ocazia sa va dovediti calitatile de lider si sa administrati o pensiune respectand legislatia in vigoare. Veti avea de asemenea posibilitatea ca dupa ce finalizati si absolviti cursul de adminsitrator pensiune turistica sa elaborati si unele strategii de dezvoltare pentru pensiune prin care sa atrageti cat mai multi turisti si clienti.
Totodata prin participarea la un curs administrator pensiune turstica veti avea parte si de unele avantaje considerabile. Veti putea activa in domeniul turistic, respectand toate normele impuse de UE. Aveti posibilitatea sa avansati foarte mult in cariera, deoarece acest curs de administrator de pensiune este unul prin care va puteti perfectiona. Puteti lua in considerare dezvoltarea unei afaceri proprii in domeniul turismului. Veti sti sa gestionati in cel mai corect mod o afacere in domeniul turistic si veti invata lucruri care va vor ajuta foarte mult pe viitor.

Competente profesionale dobandite in urma cursului

Printre competentele profesionale dobandite in urma cursului administrator pensiune turstica putem aminti cateva: rezolvarea unor probleme complexe, comunicarea interactiva si asertiva, cunoasterea limbii engleze, dezvoltarea capacitatilor de munca in echipa, dezvoltarea potentialului personal, intocmire documente, planificare si gestionarea activitatii, asigurarea securitatii si a sigurantei la locul de munca si gestionarea patrimoniului si a resurselor.

Cursuri de calificare
asemanatoare oferite de centrul de pregatire profesionala CPP Alexander’s:

  • lucrator hotelier
  • camerista
  • lucrator in alimentatie
  • ospatar
  • bucatar
  • lucrator in comert
  • transator
administrator imobile

Curs administrator imobile
Curs de calificare nivel 2
Pret 445 lei, Durata 4 luni

competente antreprenoriale

Curs competente antreprenoriale Curs de initiere si perfectionare Pret 555 lei, Durata 9 zile