Curs barman. Informatii generale

Beneficiaza acum de 10% reducere pentru cursul de barman!

Descriere curs barman

Barmanul se ocupa de aprovizionarea cu bauturi de diferite sortimente, cu prepararea si servirea lor intr-un local de alimentatie publica (restaurant, bodega, bar, bufet). Face propuneri de aprovizionare a barului cu sortimente de bauturi variate si in cantitati suficiente fata de cerintele consumului, gestioneaza bauturile, utilajul si inventarul de servire. Prepara si serveste bauturile. Prepararea bauturilor, cere din partea barmanului atentie pentru respectarea amestecurilor si a exactitatii cantitatilor prevazute sau solicitate. In activitatea sa, barmanul foloseste diverse materiale: carnetel, creion, moneda divizionara, liste de bauturi, borderou de plati si bonuri de marcaj. Pentru serviciul propriu-zis sunt necesare: frapiere, pahare, sticle, sifoane, platouri, clesti, servete.

Competente dobandite la cursul de barman

    • Mentinerea unui loc de munca sigur si curat
    • Organizarea locului de munca in vederea inceperii activitatii
    • Curatarea si depozitarea obiectelor de inventor
    • Gestionarea stocurilor de bauturi si materiale necesare
    • Incasarea contravalorii serviciilor oferite
    • Pregatirea bauturilor de bar
    • Pregatirea tonomatelor de servire
    • Preluarea comenzilor clientilor
    • Servirea clientilor la bar