Curs drenaj limfatic. Informatii generale

Beneficiaza acum de reduceri pentru cursul de drenaj limfatic!

Drenajul limfatic

Un tehnician maseur ce are aceasta specializare, in cadrul activitatii de drenaj limfatic poate ajuta foarte mult la mentinrea sanatatii si la buna functionare a organismului. Acest lucru este important deoarece despre sistemul limfatic putem spune ca este considerat un gardian al sanatatii noastre, deoarece are rolul de a transporta rezidurile. Drenajul limfatic este foarte important, dar si diferit de masajul obisnuit, de ceea forteaza, oarecum, aptitudinile unui tehnician maseur. Prin aceasta forma de masaj actionam asupra lantului de ganglioni limfatici facilitand astfel eliminarea din organism a toxinele neasimilate, pentru a otine un organism mai sanatos.

Descriere curs drenaj limfatic

Daca veti participa la acest curs de drenaj limfatic, veti avea posibilitatea sa invatati tehnicile cele mai importante si sa puneti in practica informatiile primite, pentru a oferi clientilor o mai buna functionare a organismului. Veti primi si unele sfaturi importante, daca veti participa la aceste cursuri de drenaj limfatic, printre care putem aminti faptul ca aceasta tehnica de masaj dureaza o ora, iar manevrele pe care le veti face vor trebui sa fie foarte blande. In cadrul unui curs de drenaj limfatic veti invata ca miscarile pe care trebuie sa le efectuati trebuie sa fie mici si foarte delicate, pentru a nu afecta tesuturile in nici un fel.
Prin participarea la cursul de drenaj limfatic, veti avea posibilitatea sa beneficiati si de unele avantaje majore, printre care putem aminti cunoasterea efectelor drenajului limfatic, si efectele benefice asupra organismului uman. Veti avea posibilitatea prin parcurgerea cursului de drenaj limfatic, sa obtineti informatii si despre dinamizarea circulatiei, antrenarea toxinelor care pot bloca procesele fiziologice. Dupa incheierea cursului veti sti sa usurati transportul de acizi grasi si a colesterolului, si veti putea intensifica prin masaj curentul limfatic.

Competentele profesionale dobandite in urma cursului

Totodata dupa ce acest curs de drenaj limfatic va ajunge la final veti avea posibilitatea sa insusiti si unele competente profesionale printre care putem aminti asigurarea conditiilor de igiena si sanitare, planificarea corecta a sedintelor de masaj, aplicarea normelor de protectie a muncii, si  de prevenire si stingere a incendiilor, realizarea unor documente de evidenta, pregatirea corecta a cabinetului, perfectionarea profesionala, comunicarea eficienta, stabilirea obiectivelor si a tehnicilor de masaj, si nu in ultimul rand aplicarea manuala a drenajului limfatic.