Curs frizerie. Informatii generale

Beneficiaza acum de reduceri pentru cursul de frizerie!

Meseria de frizer

Meseria de frizer este una foarte bine privita, curata, si care poate aduce beneficii financiare insemnate luna de luna. Frizerul este acea persoana care se ocupa de servicii oferita catre clientela, programarea acesteia, executarea de tunsori atat pentru femei si pentru barbati, realizarea barbieritului, realizarea ingrijirilor faciale si capilare, si nu in ultimul rand spalarea parului. Acestea sunt lucrurile de care trebuie sa se ocupe un frizer pentru a corespunde cerintelor fisei postului, iar dupa finalizarea unui curs frizerie atunci cu siguranta aptitudinile de acest gen vor fi insusite si dobandite.

Descrierea cursului de frizerie

Pe durata acestui curs de fizer veti avea ocazia sa invatati foarte multe lucruri, despre cum va puteti desfasura activitatea in cele mai bune conditii si de asemenea puteti deprinde unele lucruri care va vor folosi in viata de zi cu zi. Astfel persoana care va parcurge acest curs de frizer, va sti sa raspunda in cele mai bune conditii serviciilor solicitate, programarea persoanelor de la salon, executarea de frizuri, de barbi si mustati, etc. De asemenea la finalul cursului de frizerie veti stii si detalii despre, tratamentele capilare, spalatul parului, vopsirea parului, etc.
Daca veti participa la un curs frizer, veti avea ocazia sa activati intr-un domeniu frumos, curat si care va poate oferi posibilitatea de a avea castiguri importante la finalul fiecarei luni. In cadrul cursului de frizerie veti avea posibilitatea sa utilizati cele mai moderne echipamente si instrumente, pe care veti face practica si pe care veti invata sa le utilizati in cele mai bune conditii. Va fi mereu un trainer cu experienta care sa va raspunda la intrebarile pe care le aveti legate de curs frizerie, iar in aceste conditi la final veti avea toate informatiile necesare pentru a va desfasura meseria cat mai bine. Pe toata durata cursului de frizer, materialele si toata baza materiala necesara va este pusa la dipozitie de Centrul de Pregatire Profesionala Alexanders.
Competentele profesionale pe care le veti dobandi ca urmare a participarii dumneavoastra la cursul de frizerie organizat de CPP Alexander’s, putem spune ca sunt: intocmirea bonurilor de materiale, a celor de plata, aplicarea normelor NPM si PSI, pregatire profesionala, igiena la locul de munca, utilizarea corecta a echipamentelor si a instrumentelor, aprovizionare, utilizarea materialelor, programare clienti, realizarea barbieritului, a ingrijirlor faciale, tunsori, spalari de par, etc.

Competente dobandite la cursul de frizerie:

 • intocmirea bonurilor de material
 • intocmirea bonurilor de plata
 • aplicarea NPM şi PSI
 • pregatirea profesionala
 • igienizarea locului de muncă
 • utilizarea materialelor
 • programarea clientilor
 • executarea barbieritului
 • executarea ingrijirilor faciale si capilare
 • executarea tunsorii pentru barbati
 • spalarea parului
 • oferirea de servicii clientelei