Curs masaj reflexogen. Informatii generale

Pret

 465 Lei 

La inscriere platiti 50 lei, care fac parte din suma de mai sus, restul in rate!

Durata Curs

6 saptamani,

dar poate varia, in functie de sarbatorile legale

Conditii de inscriere

Invatamant liceal 

Masajul reflexogen este un tratament prin masarea punctelor reflexe care sunt sensibile si trebuie activate. Un absolvent de curs masaj reflexogen va sti sa puna in aplicare cele mai bune metode, pentru anumite puncte reflexogene care au legatura cu toate sistemele organismului uman. Totodata un lucrator in acest domeniu va sti ca masajul reflexogen este foarte important in tratarea mai multor afectiuni. In cadrul acestei meserii, practicantul maseaza partile corpului, si in principal piciorul si talpa acestuia

Descriere curs masaj reflexogen

Prin participarea la acest curs de masaj reflexogen, veti avea posibilitatea sa invatati si sa puneti in practica tehnicile corespunzatoare de masaj, pentru refacerea organelor si a sistemelor corpului uman. De asemenea veti afla informatii si despre tot ceea ce inseamna corpul uman. Totodata veti dobandi si avantajele masajului reflexogen, iar in cadrul cursului veti afla ca masajul poate fi aplicat la persoanele de toate varstele, nu are contraindicatii, nu este un tratament toxic, nu intra in conflict cu un tratament medicamentos. Cursul de masaj reflexogen, ofera posibilitatea de a intra in contact cu informatii ce tin de cabinet, conditii igienico-sanitare, autopregatire, activitati de pregatire si aplicare a masajului reflexogen.
Participarea la cursul de masaj reflexogen poate oferi o serie de beneficii majore in ceea ce priveste desfasurarea activitatii in acest domeniu. In aceste conditii veti avea posibilitatea sa aflati detalii despre tehnicile corespunzatoare pentru acest tip de masaj, si despre corpul uman. Totodata veti avea avantajul de a sti ca masajul reflexogen este ideal pentru tratarea mai multor tipuri de afectiuni printre care putem aminti, migrenele, insomnii, stres, ameteli, anxietate, atacuri de panica, gastrite, ulcer, colite, hemoroizi, hipertensiune, bronsite, etc. Pe de alta parte odata cu finalizarea cursurilor, veti avea posibilitatea sa activati intr-un domeniu curat, relaxant, si care poate oferi multe beneficii financiare.

Competentele profesionale dobandite in urma cursului

Dupa ce cursurile de masaj reflexogen vor ajunge la final, veti putea dobandi pe langa certificatul de absolvire si unele competente profesionale, printre care putem aminti:

  • autopregatirea in ceea ce priveste efectuarea masajelor,
  • stabilirea tehnicilor de masaj,
  • aplicarea masajului refelexogen,
  • comunicarea eficienta la locul de munca,
  • asigurarea conditiilor necesare igienico-sanitare,
  • aplicare NPM si PSI,
  • planificarea sedintelor de masaj si pregatirea cabinetului.

Cursuri de calificare asemanatoare oferite de centrul de pregatire profesionala CPP Alexander’s:

TEHNICIAN MASEUR / MASAJ SOMATIC / MASAJ TERAPEUTIC / DRENAJ LIMFATIC / FRIZERIE / MANICHIURA-PEDICHIURA / TEHNICIAN COSMETICIAN / INITIERE IN COSMETICA / COAFURA /  / / MAKE-UP / UNGHII FALSE / NAIL ART / OJA SEMIPERMANENTA / EPILARE TRADITIONALA / EPILARE CU CEARA DE UNICA FOLOSINTA / PEELING / TEHNICA PENSATULUI

INSCRIE-TE

Cod ANC: 3226.3.1