Curs masaj terapeutic. Informatii generale

Pret

465 Lei. 

La inscriere platiti 50 lei, care fac parte din suma de mai sus, restul in rate!

Durata Curs

6 saptamani, dar

poate varia, in functie de sarbatorile legale

Conditii de inscriere

Invatamant liceal

Masajul terapeutic

Acest masaj terapeutic, mai poarta denumirea si de masaj medicinal si se refera la procedurile de recuperare medicala. In acest sens, pentru a fi pus in practica in cele mai bune conditii este important ca un tehnician maseur sa aiba cunostinte solide de fizilogie, fiziopatologie si de anatomie. Un tehnician maseur in cadrul masajului terapeutic trebuie sa cunoasta tehnicile care stau la baza acestui tip de masaj si in cazul caror afectiuni se recomanda masajul terapeutic, aplicand cele mai bune metode. Un absolvent al unui curs de masaj terapeutic va sti sa foloseasca tehnicile cele mai indicate pentru hernia de disc, pentru discopatie si dureri in zona cefei, dar si pentru problemele ce tin de spondiloza cervicala, etc.

Descriere curs masaj terapeutic

Daca veti urma acest curs de masaj terapeutic, veti avea ocazia sa invatati multe tehnici de masaj, in functie de afectiunile pacientilor ce vor trebui tratate. De asemenea veti invata si cum sa va duceti obiectivele la bun sfarsit, pentru ca pacientii sa se bucure de cele mai bune rezultate. Apoi, veti putea practica aceasta meserie de viitor, si veti lucra pentru persoanele care sufera de diferite afectiuni, si care doresc sa isi pastreze starea de sanatate. Pe durata cursului, veti putea pune in practica cele mai bune metode de masaj terapeutic, si veti invata si teoria necesara.

Veti avea parte si de unele avantaje insemnate in cazul in care veti lua parte la acest curs masaj terapeutic, si veti sti sa puneti in practica tot ceea ce ati invatat. Veti sti sa faceti miscari variate de alunecare a mainilor pe suprafata corpului, sa aplicati presiune in profunzime, sa strangeti sau sa stoarceti tesuturi. Printre beneficiile pe care le veti insusi ca urmare a participarii la aceste cursuri de masaj terapeutic, se numara si faptul ca veti sti sa stimulati circulatia sanguina, sa imbunatatiti considerabil nutritia, si oxigenarea anatomica, a metabolismului, si veti indeparta oboseala, oferind o stare mai buna de sanatate si de dispozitie.

Competentele profesionale dobandite in urma cursului

Competentele profesionale pe care le veti dobandi ca urmare a participarii la acest curs masaj terapeutic sunt: asigurarea conditiilor igienice si sanitare, aplicarea normelor de protectie a muncii, si a stingerii incendiilor, planificarea masajelor, si realizarea documentelor de evidenta necesare, pregatirea spatiului de masaj, comunicare, stabilirea obiectivelor si aplicarea masajului terapeutic.

Cursuri de calificare asemanatoare oferite de centrul de pregatire profesionala CPP Alexander’s:

MASAJ SOMATIC / TEHNICIAN MASEUR / MASAJ REFLEXOGEN / DRENAJ LIMFATIC / FRIZERIE / MANICHIURA-PEDICHIURA / TEHNICIAN COSMETICIAN / INITIERE IN COSMETICA / COAFURA / MAKE-UP / UNGHII FALSE / NAIL ART / OJA SEMIPERMANENTA / EPILARE TRADITIONALA / EPILARE CU CEARA DE UNICA FOLOSINTA / PEELING / TEHNICA PENSATULUI

INSCRIE-TE

Cod ANC: 3226.3.1