Curs Oja semipermanenta. Informatii generale

Beneficiaza acum de 10% reducere pentru curs oja semipermanenta!

Descriere curs oja semipermanenta

Cursul este util ata incepatorilor, cat si celor care au experienta in domeniu, fiind un curs de initiere si specializare foarte important pentru cei ce doresc sa profeseze si sa se perfectioneze in tehnica aplicarii ojei permanente dar si in tehnica designului de unghii.

Astazi intalnim tot mai des gel-lacurile sau oja semipermanenta care sunt tot mai  folosite in saloanele de specialitate si de aceea orice tehnician sau manichiurist ar trebui sa cunoasca tehnica de aplicare a acestui produs.

Gel-lacurile sunt o combinatie intre oja clasica si gel, avantajele folosirii acestui produs fiind acelea ca este simplu de aplicat, culoarea rezista in timp, asigura siguranta si protectie pentru unghiile naturale. In cazul unei aplicari corecte gel-lacurile rezista pe unghii pana la 3 saptamani fara a-si pierde luciul, fara fisuri sau dezlipiri ale produsului de pe unghie.

Beneficiati de o reducere suplimentara de 50 lei pentru cursantii care au absolvit sau participa la cursurile  de manichiurist-pedichiurist, stilist protezist unghii (unghii false), nail art, in cadrul Centrului de Pregatire Profesionala Alexanders.