Beneficiaza acum de 10% reducere pentru cursurile de tehnician cosmetician!

Curs tehnician cosmetician. Informatii generale

Descriere meseriei de tehnician cosmetician

Cosmetica a fost adusa la nivel de arta, o arta ce ascunde multe secrete ce asteapta sa fie descoperite. Tot mai multe doamne si domnisoare doresc sa afle raspunsul acestor mistere, pentru a sti cum sa isi ingrijeasca si sa isi infrumuseteze pielea. Aceste raspunsuri pot fi descoperite cu usurinta prin intermediul unui curs de tehnician cosmetician efectuat in cadrul centrului nostru de scolarizare. Fie ca doriti sa deprindeti aceste tehnici pentru dumneavoastra, pentru a va rasfata mai apoi in intimitatea propriei case, fie ca doriti sa practicati o meserie in domeniu, cursurile de tehnician cosmetician va ofera toate resursele necesare pentru a va atinge scopul cu succes.

Descrierea cursului de tehnician cosmetician

Cursul nostru pune acceptul atat pe teorie cat si pe practica, punandu-va fata in fata cu cela mai des intalnite si eficiente metode cosmetice. Tratamentele prezentate va ofera accesul atat la tehnici cosmetice moderne, cat si la efectuarea tratamentelor traditionale, al caror success a fost dovedit iar si iar de-a lungul anilor.

Trainerii nostri antrenati atat in tara cat si in Europa, va pun la dispozitie un spatiu practic si modern, unde va vor ajuta sa acumulati cunostintele necesare. Pe toata durata cursului veti avea posibilitatea de a lucra cu numeroase marci premium, faimoase atat in tara cat si in strainatate. Mai mult, cursul nostru va ofera in cadrul sau seminarii si traininguri pe teme de specialitate. Cu ajutorul lor veti putea sa va perfectionati si sa acumulati abilitati suplimentare fata de cele oferite in modulele de baza.

Cursurile noastre de tehnicieni cosmeticieni acopera o gama larga de materii. Ele va prezinta informatii vitale despre anatomia si histologia pielii, parcurgand numeroase metode de tratament cosmetic si culminand cu aplicarea machiajului semipermanent. Partea practica a acestor cursuri este efectuata in saloanele cosmetice cu care centrul nostru educational are contracte.

Toate cursurile noastre de tehnicieni cosmeticieni sunt recunoscute la nivel national si international. Ele sunt acreditate si autorizate de ANC – Autoritatea Nationala pentru Calificare, Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii. Mai mult, certificatul eliberat odata ce cu finalizarea cursului va permite sa profesati in domeniu in orice moment doriti, garantand ca ati acumulat toate cunostintele si abilitatile practice necesare.

Competente dobandite la cursul de tehnician cosmetician:

  • realizarea bonurilor de plata si a bonurilor materiale
  • cunostinte despre aplicarea normelor PCI si NPM
  • cunostinte avansate despre materialele cosmetice
  • administrarea si gestionarea programarilor in cadrul salonului de cosmetica
  • promovarea pe diverse canale a serviciilor oferite de salonul de cosmetica
  • consilierea si indrumarea clientelei in legatura cu tratamentele cosmetice
  • utliizarea materialelor cosmetice in cele mai bune conditii
  • gestionarea necesarului de materiale cosmetice zilnic si saptamanal