Beneficiaza acum de 10% reducere pentru cursuri nail art!

Cursuri nail art. Informatii generale

Nail art – o noua arta

O noua arta care ia din ce in ce mai multa amploare pe masura ce trec anii este nail art-url – pictura pe unghii. Aceasta arta este in continua dezvoltare, ea devenind tot mai populara si lansand tendinte variate. Cu fiecare sezon ce trece, tehnicile de nail art se diversifica, iar gradul lor de complexitate creste. Produse revolutionare sunt lansate intr-un ritm foarte alert, obligand profesionistii din domeniu sa fie tot timpul la curent cu noile aparitii.

Cu toate acestea, asemeni oricarui alt tip de arta, nail art-ul nu poate fi practicat din senin. El necesita la randul sau o pregatire temeinica in domeniu. Prin cursurile nail art dorim sa le oferim cursantilor nostri educatia si formarea profesionala necesare pentru a se dezvolta in acest domeniu. Cursurile nail art ii va ajuta sa porneasca o cariera si sa profeseze atat in tara cat si in strainatate. Mai mult, cursul nostru de nail art promoveaza o tehnica corecta si moderna in vederea efectuarii picturii pe unghii.

Descriere cursuri nail art

Avand parte de traineri pregatiti in tara si peste hotare, de aparatura profesionala si de produse premium, prin intermediul cursurilor noastre avem posibilitatea sa instruim toate persoanele care doresc sa urmeze o cariera in domeniul de manichiura-pedichiura prin intermediu unui curs manichiura pedichiura sau pe nisa de nail art prin intermediul curusilor de nail art

Toti participantii la aceste cursuri nail art vor deprinde tehnici din domeniu precum pictura pe unghii, pictura chinezeasca, designul cu gel sau acril, coloring-ul 3D. Cursurile noastre imbina o pregatire teoretica cu una practica pentru a asigura o mai buna retinere a cunostintelor si o dezvoltare deplina a abilitatilor.

In cadrul cursului de nail art, cursantii vor descoperii particularitatile fiecarei tehnci in parte. Vor invata cum sa amestece culorile, ce pensule sa foloseasca, care este modul de aplicare al fundalului si cum pot fi efectuate popularele efecte florale. Mai mult, vor deprinde toate abilitatile necesare pentru a alcatui o compozitie estetica si profesionista.

Odata cu absolvirea acestor cursuri nail art, participantii vor primi o diploma acreditata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Aceasta diploma este recunoscuta la nivel national si international, fiind primul pas in vederea inceperii unei cariere in nail art, fie ea in tara sau in straintate.