AUTORIZATII CPP ALEXANDERS

Societatea moderna în care traim presupune existenta unor cetateni activi si responsabili, dornici sa se perfectioneze si sa se autodepaseasca. Fara o calificare nu exista posibilitatea de a gasi un loc de munca si a fi încadrat pe o anume ocupatie si deci de a-ti putea construi o cariera de succes. De aceea scopul nostru este calificarea si formarea continua a adultilor pentru cresterea și dezvoltarea competivitatii pe piața muncii. Programele de formare profesionala pe care le punem in prezent la dispozitia dvs. se adreseaza atat personalului angajat al societatilor comerciale cat si persoanelor fizice dornice sa urmeze cursuri de calificare.

Centrul de Pregatire Profesionala CPP Alexander’s a fost creat in anul 1999. De la început targetul CPP Alexander’s a fost o aprofundata pregatire profesionala sub autorizarea A.N.C (Autoritatea Nationala pentru Calificari) , M.M.S.S.F (Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei) si M.E.C.T.S (Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului)

CPP Alexander’s a initiat programe de formare pentru o forta de munca flexibila, care sa poata reactiona la concurenta in crestere si la schimbarile rapide ale tehnologiei. Tot mai desele provocari socio economice au provocat colectivul CPP Alexander’s sa elaboreze noi metode de invatare si sa puna la dispozitia cursantilor de orice varsta programe de invatare atractive intr-un mediu de studiu inovativ care sa permita atat obtinerea unor competente cheie cat si a unor competente profesionale specifice. Pentru desfasurarea partii de practica a acestor programe am optat inca de la inceput pe colaborarea cu  unitati de profil unde cursantii sa poata dobandi mult mai repede  competentele profesionale specifice.

In prezent CPP Alexander’s isi propune consolidarea pozitiei de top in randul firmelor care se ocupa cu furnizarea de servicii de formare profesionala prin abordarea urmatoarelor directii strategice :

  • Pachete de solutii pentru profesionalizarea fortei de munca apartinind companiilor si institutiilor mari, a IMM urilor, in funcţie de nevoile clientilor sai si in permanenta sincronizare cu dinamica pietei fortei de munca.
  • Dezvoltarea de practici inovatoare in formarea profesionala, urmarind cresterea calitatii procesului de educatie/ instruire, a gradului de transparenta a calificarilor, precum si maximizarea  impactului proceselor educative in societate

Printre partenerii care au ales sa colaboreze cu CPP Alexander’s se numara atat  institutii publice AMOFM Bucuresti, AJOFM Ilfov, Comisia Nationala de Acreditarea a Spitalelor, AJOFM Tulcea, etc., cat si parteneri din mediul privat Rompetrol Downstreet SA, OMV Petrom SA, Asociatia Romana pentru Transporturi Rutiere Internationale, OSCAR Downstream S.R.L, Lindab SRL, etc.  si  fundatii /ONG uri CNSLR Fratia, Sindicatul Sanitas, OAMMR, CRCR Cluj, Fundatia Dezvoltarea Popoarelor, Fundatia Ateliere fara frontiere, Fundatia APEL, Asociatia Romilor, ARAS – Asociatia Romana Anti SIDA, etc.

Cu o experienta de peste 14 ani  si cu o echipa experimentata de specialisti in educatie si formare profesionala, CPP Alexander’s reprezinta un nume cunoscut si respectat in acest domeniu. Cei peste 18000 de cursanti care au urmat programele centrului nostru de pregatire profesionala au reusit  sa se intregreze pe piata muncii atat in tara cat si in afara granitelor.