Curs agent gardă de corp

Preț -  2995 lei !!!
Durată curs - 6 săptămâni
Condiții de înscriere - 1. să aibă calificare de baza - agent de securitate - și să fie atestat
2. vârsta de cel puțin 21 ani
3. liceul cu bacalaureat
4. cel puțin 1 an vechime în sectorul securității private
5. raport optim între înălțime și greutate
6. constituție fizică atletică
7. apt medical și psihologie.
Diploma obținută - certificat de absolvire recunoscut international

Curs agent gardă de corp la cel mai bun preț

C.P.P.Alexanders oferă celor interesați cel mai nou curs agent gardă de corp pentru a te ajuta să urmezi un parcurs profesional în acest domeniu. Toate cursurile sunt acreditate și recunoscute atât la nivel național, cât și internațional. Absolvenții unui astfel de curs de agent gardă corp vor putea să se angajeaze pe postul de agent de garda de corp atât în România cât și în afara țării.

Cursul de agent garda de corp utilizeaza tehnici moderne de predare, efectuate de traineri calificati, cu experienta in domeniu si care au activat in servicii speciale. El imbina o abordare teoretica cu una practica pentru a asigura cursantilor asimilarea tuturor cunostintelor si abilitatilor necesare pentru a efectua toate atributiile unei garzi de corp in siguranta si cu succes.
Participantii la cursul de agenti garda de corp vor invata in primul rand cum sa extraga in conditii de siguranta persoanele pe care le au sub protectie in cazul aparitiei unui pericol. Cursurile vor pune bazele teoretice, si practice ale tehnicilor medicale de urgenta. Mai mult, toti participantii vor invata cum sa utilizeze in depline conditii de siguranta armele din dotare.

Centrul nostru are in componenta echipei sale antrenori instruiti in tara si peste hotare, ce vor supraveghea pregatirea fizica a cursantilor. De asemenea, cursantii vor deprinde abilitatile necesare pentru a putea activa in cadrul echipajelor de transport de valori si a echipelor de interventie in cazul unui potential pericol.

Cursul agent garda ce corp se va finaliza cu un examen teoretic si practic ce va verifica toate cunostintele dobandite de participanti de-a lungul orelor teoretice si practice. Absolventii vor primi la finalizarea cursului un certificat de calificare pe postul de agent garda de corp.

Descrierea meseriei de agent garda de corp

Cuvantul cheie in cazul unui post de garda de corp este discretia. Agentul garda de corp trebuie sa fie in permanenta in vecinatatea persoanei pe care o protejeaza fara ca prezenta lui sa fie una suparatoare sau agasanta. El este un agent operativ, privat sau aflat in slujba guvernului, care protejeaza una sau mai multe persoane. Agentul de garda de corp trebuie sa fie bine pregatit pentru a fi oricand capabil sa actioneze in cazul unei situatii de urgenta. El trebuie sa poate face fata unei potentiale rapiri, tentative de jaf sau de crima, hartuiri, pierderi de informatii confidentiale sau oricaror alte infractiuni ce vizeaza persoanele ce se afla sub protectia sa.

Competente dobandite la un curs agent garda de corp

 • completarea documentelor operative
 • raportarea evenimentelor
 • comunicarea la locul de munca
 • pregatirea continua
 • intretinerea echipamentelor, mijloacelor si a aparaturii din dotare
 • utilizarea echipamentelor, mijloacelor si a aparaturii din dotare
 • autorizarea accesului în obiectiv
 • desfasurarea activitatii în echipa
 • interventia pentru eliminarea evenimentelor
 • mentinerea ordinii în obiectiv
 • primirea/predarea serviciului
 • supravegherea obiectivului în exterior

Cursurile se vor desfășura sub atenta îndrumare a unui lector, specialist in domeniu!

Cu o experiență de peste 23 de ani în organizarea de cursuri de calificare inițiere si perfecționare C.P.P.Alexanders organizează doar cursuri cu diplome recunoscute național și internațional. Lectori cu experiență te vor ghida pe tot parcursul cursului atât în practică cât și în teorie și vei avea la dispoziție suport de curs și mijloace moderene de învățare. De asemeni venim în ajutorul cursanților noștrii cu un program flexibil de curs pentru că înțelegem vremurile în care trăim și mai mult de atât poți plăti și în rate, pâna la terminarea cursului după un program stabilit de comun acord când semnezi contractul de formare profesională. Mai mult de atât ai la dispoziție reduceri tot timpul anului, tocmai pentru a te ajuta să te califici în meseria pe care ți-o dorești.

* Durata cursului poate varia, în funcție de sărbătorile legale!!!

* La plata integrală, la înscriere beneficiezi de o reducere de 10%!!!

Cod ANC: 5169.1.3

Formular rezervare curs

Formular Înscriere

Începerea cursurilor

 

Acte necesare

 • Buletin de identitate original și copie
 • Certificat de naștere original și copie
 • Certificat de căsătorie, dacă este cazul și doar pentru cei care și-au schimbat numele original și copie
 • Diplomă de studii sau foaie matricolă original și copie
 • Adeverință medicală (apt curs calificare) de la medicul de familie

Vezi și alte cursuri

envelopephone-handsetmap-markerchevron-down