Barmanul se ocupa de aprovizionarea cu bauturi de diferite sortimente, cu prepararea si servirea lor intr-un local de alimentatie publica (restaurant, bodega, bar, bufet). Face propuneri de aprovizionare a barului cu sortimente de bauturi variate si in cantitati suficiente fata de cerintele consumului, gestioneaza bauturile, utilajul si inventarul de servire. Prepara si serveste bauturile. Prepararea bauturilor, cere din partea barmanului atentie pentru respectarea amestecurilor si a exactitatii cantitatilor prevazute sau solicitate. In activitatea sa, barmanul foloseste diverse materiale: carnetel, creion, moneda divizionara, liste de bauturi, borderou de plati si bonuri de marcaj. Pentru serviciul propriu-zis sunt necesare: frapiere, pahare, sticle, sifoane, platouri, clesti, servete.
Cu o experiență de peste 22 de ani în organizarea de cursuri de calificare inițiere si perfecționare C.P.P.Alexanders organizează doar cursuri cu diplome recunoscute național și internațional. Lectori cu experiență te vor ghida pe tot parcursul cursului atât în practică cât și în teorie și vei avea la dispoziție suport de curs și mijloace moderene de învățare. De asemeni venim în ajutorul cursanților noștrii cu un program flexibil de curs pentru că înțelegem vremurile în care trăim și mai mult de atât poți plăti și în rate, pâna la terminarea cursului după un program stabilit de comun acord când semnezi contractul de formare profesională. Mai mult de atât ai la dispoziție reduceri tot timpul anului, tocmai pentru a te ajuta să te califici în meseria pe care ți-o dorești.
* durata cursului poate varia, în funcție de sărbătorile legale.
* la înscriere plătiți 100 lei avans, care fac parte din suma de 995 lei, restul plătiți în rate.
Cod ANC: 5123.2.2 – Barman autorizat