Curs Coafor canin AUTORIZAT.


Curs Coafor canin


Iubești animalele și îți dorești să lucrezi cu acestea? Ai o pasiune în a aranja, coafa, pieptană propriul animal de companie pentru a arata cât mai chic și cât mai îngrijit?! Acum poți învăța totul despre dog grooming, toaletaj canin, coafor canin venind la cursul de coafor canin autorizat organizat de CPPAlexanders, unde specialiștii noștrii te vor învăța toate aceste lucruri interesante: toaletareași cosmetizarea canină și felină (taiere unghii, curățat urechi, vidare glande perianale), tuns, spălat, periat, parfumat, anatomia, scurt istoric, origini, tipuri de rase, dermatologie, comportamentul câinelui, reacții, comunicarea cu clienții, rase de câini, grupe de câini, tunsori standard, tunsori de expoziție, trucuri, cosmetică canină, precum și multe secrete legate de întreţinerea îndrăgitelor animale de companie.
Poți face cursul de coafor canin, dog grooming în 2 feluri: timp de 20 de săptămâni și atunci obții un certificat de calificare, sau timp de 6 săptămâni și atunci obții un certificat de absolvire, alegerea îți aparține, nouă trebuie doar să ne spui, la înscriere, ce îți dorești.
Practica o vom face atât în saloanele de specialitate cât ți în cadrul școlii, aceasta având o pondere de 2/3 din totalul orelor de curs
Și pentru că înțelegem timpurile nebune în care trăim venim în ajutorul vostru încercând să facem un program cât mai flexibil. 

Cursurile se vor desfășura sub atenta îndrumare a unui tehnician în domeniu!


Cu o experiență de peste 22 de ani în organizarea de cursuri de calificare inițiere si perfecționare C.P.P.Alexanders organizează doar cursuri cu diplome recunoscute național și internațional. Lectori cu experiență te vor ghida pe tot parcursul cursului atât în practică cât și în teorie și vei avea la dispoziție suport de curs și mijloace moderene de învățare.

 De asemeni venim în ajutorul cursanților noștrii cu un program flexibil de curs pentru că înțelegem vremurile în care trăim și mai mult de atât poți plăti și în rate, pâna la terminarea cursului după un program stabilit de comun acord când semnezi contractul de formare profesională. Mai mult de atât ai la dispoziție reduceri tot timpul anului, tocmai pentru a te ajuta să te califici în meseria pe care ți-o dorești.

Cod ANC: 516402

 
Call Now Button