Curs Ciupercar


Ciupercile comestibile sunt cultivate inca din antichitate, dar la noi, in mod industrial de prin anii 1950 iar din anul 1962 s-a produs pentru prima data miceliu renuntandu-se la import. Meseria de ciupercar este o meserie introdusa destul de recent in Codul CAEN, deci la noi este o meserie noua despre care nu se cunosc foarte multe lucruri si atunci trebuiesc invatate, ca in orice meserie de altfel! 
Ciupercile, spre deosebire de legumele pe care le poti consuma doar in sezonul estival, iti sunt la indemana pe toata perioada anului.
Cresterea ciupercilor in sine este un procedeu extrem de simplu, de la insamantarea compostului ai de asteptat aproximativ 15 zile pana cand micelul se va transforma in ciuperca propriu zisa, dupa care, din doua in doua zile, pana cand ciclul de maxim 60 de zile se va incheia, vei tot culege ciuperci, dar secretul obtinerii unei recolte bogate si sanatoase consta in conditiile tehnice de pastrare si de calitatea compostului pe care-l utilizezi… 

Toate acestea si multe altele le vei invata daca vii la cursul de ciupercar organizat de CPP Alexanders.

Diplomele sunt recunoscte national si international si te vom asista cu tot ce ai nevoie pentru ati deschide propria ta afacere cu ciuperci.

Cursurile se vor desfășura sub atenta îndrumare a unui tehnician în domeniu!


Cu o experiență de peste 22 de ani în organizarea de cursuri de calificare inițiere si perfecționare C.P.P.Alexanders organizează doar cursuri cu diplome recunoscute național și internațional. Lectori cu experiență te vor ghida pe tot parcursul cursului atât în practică cât și în teorie și vei avea la dispoziție suport de curs și mijloace moderene de învățare.

 De asemeni venim în ajutorul cursanților noștrii cu un program flexibil de curs pentru că înțelegem vremurile în care trăim și mai mult de atât poți plăti și în rate, pâna la terminarea cursului după un program stabilit de comun acord când semnezi contractul de formare profesională. Mai mult de atât ai la dispoziție reduceri tot timpul anului, tocmai pentru a te ajuta să te califici în meseria pe care ți-o dorești.

Cod ANC: 6112.1.1