Curs de manichiura pedichiura. Informatii generale

Pret

 695Lei 

La inscriere platiti 50 lei, care fac parte din suma de mai sus, restul in rate!

Durata Curs

10 saptamani, dar poate varia in functie de sarbatorile legale

Conditii de inscriere

Descriere curs de manichiura-pedichiura

Cursul de manichiura-pedichiura este creat special pentru toate acele persoane care doresc sa dobandeasca cunostintele necesare pentru a profesa in domeniu. Toti cursantii vor invata sa lucreze la inalte standarde profesionale si vor fi pusi fata in fata cu noile tehnici moderne de lucru.
Acest curs de manichiura-pedichiura pune cu succes bazele necesare pentru a face primul pas in vederea profesarii in domeniu pe termen lung. Cu toate acestea, pentru a ramane totdeauna la inaltimea asteptarilor, cursantii vor trebui sa isi continue perfectionarea, ramanand tot timpul la curent cu noile tendinte, cautand sa deprinda noile tehnici inaintea competitorilor.
In cadrul cursului de manichiurist-pedichiurist urmarim pe langa partea teoretica si o abordare practica, pentru a ne asigura ca toti participantii isi pot insusi tehnicile de manichiura pedichiura predate de catre trainerii nostri specializati. Centrul de Pregatire Profesionala Alexanders pune la dispozitie produse si aparatura profesionala, pe toata durata desfasurarii cursului, insa cu timpul studentii trebuie sa isi procure propria lor trusa individuala pentru a putea deveni buni profesionisti. Toate tehnicile sunt prestate direct pe clientela, acestia beneficiand gratuit de prestatiile cursantilor nostri.
Cursul de manichiura-pedichiura oferit de centrul nostru educational asigura studierea tehnicilor de aplicare a manichiurii si pedichiurii clasice si frantuzesti. De asemenea, cursantii vor invata tehnici de masaj pentru maini si picioare si modul in care pot finisa manichiura si pedichiura, cat si notiuni introductive despre manichiura SPA.
Cursul de manichiura-pedichiura oferite de CPPAlexanders, ca de altfel toate cursurile organizate de noi, sunt acreditate de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si Cercetarii. La finalizarea lor, cursantii vor obtine o diploma recunoscuta la nivel national si international. Aceasta diploma le va permite sa se angajeze cu succes atat in tara, cat si peste hotare.

Descrierea meseriei de manichiurist pedichiurist

Desi ar putea parea o activitate usoara la prima vedere, manichiura si pedichiura nu se rezuma doar la taierea unghiilor si indepartarea cuticulelor din jurul lor. Din contra, aceste activitati necesita o atentie sporita pentru detalii si dobandirea competentelor necesare pentru a le practica in siguranta si cu succes. Profesionistii in domeniu trebuie sa fie tot timpul la curent cu noutatile pe plan national si international, fara a uita niciun moment ca societatea este in continua schimbare, iar tendintele din acest domeniu tind sa fie foarte volatile. Acest lucru le permite sa stapaneasca din timp noile tehnici de lucru.

Competente dobandite la cursul de manichiura-pedichiura:

 • intocmirea bonurilor de materiale
 • intocmirea bonurilor de plata
 • aplicarea Normelor de Protectia Muncii si PSI
 • pregatirea profesionala
 • igienizarea locului de munca
 • sterilizarea si dezinfectarea materialelor
 • utilizarea instrumentalului
 • aprovizionarea cu materiale
 • programarea clientelei
 • executarea masajului pentru maini si picioare
 • finisarea manichiurii si pedichiurii
 • realizarea cadrului ambiental
 • oferirea de servicii clientelei

Cursuri de calificare asemanatoare oferite de centrul de pregatire profesionala CPP Alexander’s:

COAFURA / FRIZERIE / TEHNICIAN COSMETICIAN / INITIERE IN COSMETICA / TEHNICIAN MASEUR / MASAJ SOMATIC / MASAJ TERAPEUTIC / MASAJ REFLEXOGEN / DRENAJ LIMFATIC / MAKE-UP / UNGHII FALSE / NAIL ART / OJA SEMIPERMANENTA / EPILARE TRADITIONALA / EPILARE CU CEARA DE UNICA FOLOSINTA / PEELING / TEHNICA PENSATULUI

Cod ANC: 5141.1.2