Curs de manichiură pedichiură autorizat, la cel mai bun preț.

Pret

995Lei 

La inscriere platiti 100 lei, care fac parte din suma de mai sus, restul in rate!

Durata Curs

10 saptamani, dar poate varia in functie de sarbatorile legale

Conditii de inscriere

Descriere curs de manichiură pedichiură

Cursul de manichiură pedichiură este creat special pentru toate acele persoane care doresc să dobândească cunoștințele necesare pentru a profesa în domeniu. Toți cursanții vor învăța să lucreze la inalte standarde profesionale și vor fi puși față în față cu noile tehnici moderne de lucru.
Acest curs de manichiură pedichiură pune cu succes bazele necesare pentru a face primul pas în vederea profesării în domeniu pe termen lung. Cu toate acestea, pentru a ramane totdeauna la înălțimea asteptărilor, cursanții vor trebui să își continue perfecționarea, rămânând tot timpul la curent cu noile tendințe, căutând să deprindă noile tehnici înaintea competitorilor.
În cadrul cursului de manichiură pedichiură urmărim pe lângă partea teoretică și o abordare practică, pentru a ne asigura că toți participanții își pot însuși tehnicile de manichiură pedichiură predate de către trainerii noștrii specializați. Centrul de Pregatire Profesionala Alexanders pune la dispozitie produse si aparatura profesionala, pe toata durata desfasurarii cursului, insa cu timpul studentii trebuie sa isi procure propria lor trusa individuala pentru a putea deveni buni profesionisti. Toate tehnicile sunt prestate direct pe clientela, acestia beneficiand gratuit de prestatiile cursantilor nostri.
Cursul de manichiură pedichiură oferit de centrul nostru educational asigura studierea tehnicilor de aplicare a manichiurii si pedichiurii clasice si frantuzesti. De asemenea, cursantii vor invata tehnici de masaj pentru maini si picioare si modul in care pot finisa manichiura si pedichiura, cat si notiuni introductive despre manichiura SPA.
Cursul de manichiură pedichiură oferit de CPPAlexanders, ca de altfel toate cursurile organizate de noi, sunt acreditate de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si Cercetarii. La finalizarea lor, cursantii vor obtine o diploma recunoscută la nivel national si international. Aceasta diploma le va permite sa se angajeze cu succes atat in tara, cat si peste hotare.

Descrierea meseriei de manichiurist pedichiurist

Desi ar putea parea o activitate usoara la prima vedere, manichiura si pedichiura nu se rezuma doar la taierea unghiilor si indepartarea cuticulelor din jurul lor. Din contra, aceste activitati necesita o atentie sporita pentru detalii si dobandirea competentelor necesare pentru a le practica in siguranta si cu succes. Profesionistii in domeniu trebuie sa fie tot timpul la curent cu noutatile pe plan national si international, fara a uita niciun moment ca societatea este in continua schimbare, iar tendintele din acest domeniu tind sa fie foarte volatile. Acest lucru le permite sa stapaneasca din timp noile tehnici de lucru.

Competente dobandite la cursul de manichiură pedichiură:

 • intocmirea bonurilor de materiale
 • intocmirea bonurilor de plata
 • aplicarea Normelor de Protectia Muncii si PSI
 • pregatirea profesionala
 • igienizarea locului de munca
 • sterilizarea si dezinfectarea materialelor
 • utilizarea instrumentalului
 • aprovizionarea cu materiale
 • programarea clientelei
 • executarea masajului pentru maini si picioare
 • finisarea manichiurii si pedichiurii
 • realizarea cadrului ambiental
 • oferirea de servicii clientelei

Cursuri de calificare asemanatoare oferite de centrul de pregatire profesionala CPP Alexander’s:

COAFURA / FRIZERIE / TEHNICIAN COSMETICIAN / INITIERE IN COSMETICA / TEHNICIAN MASEUR / MASAJ SOMATIC / MASAJ TERAPEUTIC / MASAJ REFLEXOGEN / DRENAJ LIMFATIC / MAKE-UP / UNGHII FALSE / NAIL ART / OJA SEMIPERMANENTA / EPILARE TRADITIONALA / EPILARE CU CEARA DE UNICA FOLOSINTAPEELING / TEHNICA PENSATULUI

Cod ANC: 5141.1.2