Curs drenaj limfatic

Preț -  995 lei
Durată curs - 6 săptămâni
Condiții de înscriere - învățământ liceal
Diploma obținută - certificat de absolvire recunoscut international

Curs drenaj limfatic

Drenajul limfatic

Un maseur ce are aceasta specializare, in cadrul activitatii de drenaj limfatic poate ajuta foarte mult la mentinerea sanatatii si la buna functionare a organismului. Acest lucru este important deoarece despre sistemul limfatic putem spune ca este considerat un gardian al sanatatii noastre, deoarece are rolul de a transporta rezidurile. Drenajul limfatic este foarte important, dar si diferit de masajul obisnuit, de aceea forteaza, oarecum, aptitudinile unui maseur. Prin aceasta forma de masaj actionam asupra lantului de ganglioni limfatici facilitand astfel eliminarea din organism a toxinele neasimilate, pentru a otine un organism mai sanatos.

Descriere curs drenaj limfatic

Daca veti participa la acest curs de drenaj limfatic, veti avea posibilitatea sa invatati tehnicile cele mai importante si sa puneti in practica informatiile primite, pentru a oferi clientilor o mai buna functionare a organismului.

Veti primi si unele sfaturi importante, daca veti participa la aceste cursuri de drenaj limfatic, printre care putem aminti faptul ca aceasta tehnica de masaj dureaza o ora, iar manevrele pe care le veti face vor trebui sa fie foarte blande. In cadrul unui curs de drenaj limfatic veti invata ca miscarile pe care trebuie sa le efectuati trebuie sa fie mici si foarte delicate, pentru a nu afecta tesuturile in nici un fel.

Prin participarea la cursul de drenaj limfatic, veti avea posibilitatea sa beneficiati si de unele avantaje majore, printre care putem aminti cunoasterea efectelor drenajului limfatic, si efectele benefice asupra organismului uman. Veti avea posibilitatea prin parcurgerea cursului de drenaj limfatic, sa obtineti informatii si despre dinamizarea circulatiei, antrenarea toxinelor care pot bloca procesele fiziologice. Dupa incheierea cursului veti sti sa usurati transportul de acizi grasi si a colesterolului, si veti putea intensifica prin masaj curentul limfatic.

Competentele profesionale dobandite in urma cursului

Totodata dupa ce acest curs de drenaj limfatic va ajunge la final veti obtine si competente profesionale printre care putem aminti:

 • asigurarea conditiilor de igiena si sanitare;
 • planificarea corecta a sedintelor de masaj;
 • aplicarea normelor de protectie a muncii, si  de prevenire si stingere a incendiilor;
 • realizarea unor documente de evidenta, pregatirea corecta a cabinetului;
 • perfectionarea profesionala;
 • comunicarea eficienta;
 • stabilirea obiectivelor si a tehnicilor de masaj, si nu in ultimul rand;
 • aplicarea manuala a drenajului limfatic.

Cursurile se vor desfășura sub atenta îndrumare a unui tehnician în domeniu

Cu o experiență de peste 22 de ani în organizarea de cursuri de calificare inițiere si perfecționare C.P.P.Alexanders organizează doar cursuri cu diplome recunoscute național și internațional. Lectori cu experiență te vor ghida pe tot parcursul cursului atât în practică cât și în teorie și vei avea la dispoziție suport de curs și mijloace moderene de învățare. De asemeni venim în ajutorul cursanților noștrii cu un program flexibil de curs pentru că înțelegem vremurile în care trăim și mai mult de atât poți plăti și în rate, pâna la terminarea cursului după un program stabilit de comun acord când semnezi contractul de formare profesională. Mai mult de atât ai la dispoziție reduceri tot timpul anului, tocmai pentru a te ajuta să te califici în meseria pe care ți-o dorești.

* durata cursului poate varia, în funcție de sărbătorile legale.

* la plata integrală, la înscriere beneficiezi de reducere.

Cod ANC: 3226.3.1

Formular Înscriere

Începerea cursurilor

Acte necesare

 • Buletin de identitate original și copie
 • Certificat de naștere original și copie
 • Certificat de căsătorie, dacă este cazul și doar pentru cei care și-au schimbat numele original și copie
 • Diplomă de studii sau foaie matricolă original și copie
 • Adeverință medicală (apt curs calificare) de la medicul de familie
 • Dosar cu șină

Vezi și alte cursuri

envelopephone-handsetmap-markerchevron-down