Curs frizer

Preț -  1295 lei !!!
Începere curs - 10.10.2023
Durată curs - 10 săptămâni
Condiții de înscriere - cel puțin 8 clase
Diploma obținută - certificat de calificare recunoscut internațional

Curs frizer

Pentru că înțelegem vremurile nebune în care trăim îți oferim 50% reducere la cursul de frizer, până la sfârșitul anului!!!

Meseria de frizer este una foarte bine privită, curată și care poate aduce beneficii financiare însemnate lună de lună. Frizerul este acea persoană care se ocupă de servicii oferite către clientelă, programarea acesteia, executarea de tunsori atât pentru femei cât și pentru bărbați. De asemeni frizerul se ocupă și de realizarea bărbieritului, realizarea îngrijirilor faciale și capilare, și nu în ultimul rând spălarea părului. Acestea sunt lucrurile de care trebuie să se ocupe un frizer pentru a corespunde cerințelor fișei postului, iar după finalizarea unui curs frizerie atunci cu siguranță aptitudinile de acest gen vor fii însușite și dobândite. Pe durata cursului de fizerie vei avea ocazia să înveți foarte multe lucruri, despre cum îți poți desfășura activitatea în cele mai bune condiții și de asemenea poți deprinde unele lucruri care îți vor folosi în viața de zi cu zi. Astfel persoana care va parcurge acest curs de frizerie, va ști să raspundă în cele mai bune condiții serviciilor solicitate, programarea persoanelor la salon, executarea de frizuri, de bărbi și mustăți, etc. De asemenea la finalul cursului de frizerie vei știi și detalii despre, tratamentele capilare, spălatul părului, vopsirea părului, etc.

Daca vei participa la acest curs frizerie vei avea ocazia să activezi într-un domeniu frumos, curat și care îți poate oferi posibilitatea de a avea caștiguri importante la finalul fiecarei luni. În cadrul cursului de frizerie vei utiliza cele mai moderne echipamente și instrumente, cu care vei face practică și pe care vei învăța să le utilizezi în cele mai bune condiții. Va fi mereu un trainer cu experiență care să îți răspundă la întrebarile pe care le ai legate de acest curs de frizerie, iar în aceste condiții la final vei avea toate informațiile necesare pentru a-ți desfășura meseria cât mai bine. Pe toată durata cursului de frizerie, materialele și toata baza materială necesară îți este pusă la dipoziție de Centrul de Pregătire Profesională Alexanders.

Competențele profesionale pe care le vei dobândi ca urmare a participării la cursul de frizerie organizat de CPP Alexander’s, putem spune că sunt: întocmirea bonurilor de materiale, a celor de plată, aplicarea normelor NPM și PSI, pregătire profesională, igiena la locul de muncă, utilizarea corectă a echipamentelor și a instrumentelor, aprovizionare, utilizarea materialelor, programare clienți, realizarea bărbieritului, a îngrijirilor faciale, tunsori, spălări de păr, etc.

Cu o experiență de peste 23 de ani în organizarea de cursuri de calificare inițiere și perfecționare C.P.P.Alexanders organizează doar cursuri cu diplome recunoscute național și internațional. Lectori cu experiență te vor ghida pe tot parcursul cursului atât în practică cât și în teorie și vei avea la dispoziție suport de curs și mijloace moderene de învățare. De asemeni venim în ajutorul cursanților noștrii cu un program flexibil de curs pentru că înțelegem vremurile în care trăim și mai mult de atât poți plăti și în rate, pâna la terminarea cursului după un program stabilit de comun acord când semnezi contractul de formare profesională. Mai mult de atât ai la dispoziție reduceri tot timpul anului, tocmai pentru a te ajuta să te califici în meseria pe care ți-o dorești.

Competențe dobândite

 • întocmirea bonurilor de material
 • întocmirea bonurilor de plată
 • aplicarea NPM și PSI
 • pregătirea profesională
 • igienizarea locului de muncă
 • utilizarea materialelor
 • programarea clienților
 • executarea bărbieritului
 • executarea îngrijirilor faciale și capilare
 • executarea tunsorii pentru bărbați
 • spălarea părului
 • oferirea de servicii clientelei

Cursurile se vor desfășura sub atenta îndrumare a unui tehnician în domeniu

* durata cursului poate varia, în funcție de sărbătorile legale.

* la plata integrală, la înscriere beneficiezi de o reducere de 10%.

Cod ANC: 5141.1.3

Formular Înscriere

Formular Înscriere

Începerea cursurilor

 

Acte necesare

 • Buletin de identitate original și copie
 • Certificat de naștere original și copie
 • Certificat de căsătorie, dacă este cazul și doar pentru cei care și-au schimbat numele original și copie
 • Diplomă de studii sau foaie matricolă original și copie
 • Adeverință medicală (apt curs calificare) de la medicul de familie

Vezi și alte cursuri

envelopephone-handsetmap-markerchevron-down