Curs frizer

Preț -  1450 lei
Începere curs - 29.03.2023
Durată curs - 10 săptămâni
Condiții de înscriere - cel puțin 8 clase
Diploma obținută - certificat de absolvire recunoscut internațional

Curs frizer

Meseria de frizer este una foarte bine privită, curată și care poate aduce beneficii financiare însemnate lună de lună. Frizerul este acea persoană care se ocupă de servicii oferite către clientelă, programarea acesteia, executarea de tunsori atât pentru femei cât și pentru bărbați. De asemeni frizerul se ocupă și de realizarea bărbieritului, realizarea îngrijirilor faciale și capilare, și nu în ultimul rând spălarea părului. Acestea sunt lucrurile de care trebuie să se ocupe un frizer pentru a corespunde cerințelor fișei postului, iar după finalizarea unui curs frizerie atunci cu siguranță aptitudinile de acest gen vor fii însușite și dobândite.Pe durata acestui curs de fizerie veți avea ocazia să învățați foarte multe lucruri, despre cum vă puteți desfășura activitatea în cele mai bune condiții și de asemenea puteți deprinde unele lucruri care vă vor folosi în viața de zi cu zi.Astfel persoana care va parcurge acest curs de frizerie, va ști să raspundă în cele mai bune condiții serviciilor solicitate, programarea persoanelor la salon, executarea de frizuri, de bărbi ăi mustăți, etc.De asemenea la finalul cursului de frizerie veți știi și detalii despre, tratamentele capilare, spălatul părului, vopsirea părului, etc.

Daca veți participa la acest curs frizerie veți avea ocazia să activați într-un domeniu frumos, curat și care vă poate oferi posibilitatea de a avea caștiguri importante la finalul fiecarei luni. In cadrul cursului de frizerie veți avea posibilitatea să utilizați cele mai moderne echipamente și instrumente, cu care veți face practică și pe care veți învăța să le utilizați în cele mai bune condiții.Va fi mereu un trainer cu experiență care să vă răspundă la întrebarile pe care le aveți legate de acest curs de frizerie, iar în aceste condiții la final veți avea toate informațiile necesare pentru a vă desfășura meseria cât mai bine. Pe toată durata cursului de frizerie, materialele și toata baza materială necesară vă este pusă la dipoziție de Centrul de Pregătire Profesională Alexanders.

Competențele profesionale pe care le veți dobândi ca urmare a participării dumneavoastră la cursul de frizerie organizat de CPP Alexander’s, putem spune că sunt: întocmirea bonurilor de materiale, a celor de plată, aplicarea normelor NPM și PSI, pregătire profesională, igiena la locul de muncă, utilizarea corectă a echipamentelor și a instrumentelor, aprovizionare, utilizarea materialelor, programare clienți, realizarea bărbieritului, a îngrijirilor faciale, tunsori, spălări de păr, etc.Cu o experiență de peste 22 de ani în organizarea de cursuri de calificare inițiere si perfecționare C.P.P.Alexanders organizează doar cursuri cu diplome recunoscute național și internațional. Lectori cu experiență te vor ghida pe tot parcursul cursului atât în practică cât și în teorie și vei avea la dispoziție suport de curs și mijloace moderene de învățare. De asemeni venim în ajutorul cursanților noștrii cu un program flexibil de curs pentru că înțelegem vremurile în care trăim și mai mult de atât poți plăti și în rate, pâna la terminarea cursului după un program stabilit de comun acord când semnezi contractul de formare profesională. Mai mult de atât ai la dispoziție reduceri tot timpul anului, tocmai pentru a te ajuta să te califici în meseria pe care ți-o dorești.

Competențe dobândite

 • întocmirea bonurilor de material
 • întocmirea bonurilor de plată
 • aplicarea NPM și PSI
 • pregătirea profesională
 • igienizarea locului de muncă
 • utilizarea materialelor
 • programarea clienților
 • executarea bărbieritului
 • executarea îngrijirilor faciale și capilare
 • executarea tunsorii pentru bărbați
 • spălarea părului
 • oferirea de servicii clientelei

Cursurile se vor desfășura sub atenta îndrumare a unui tehnician în domeniu

Cu o experiență de peste 22 de ani în organizarea de cursuri de calificare inițiere si perfecționare C.P.P.Alexanders organizează doar cursuri cu diplome recunoscute național și internațional. Lectori cu experiență te vor ghida pe tot parcursul cursului atât în practică cât și în teorie și vei avea la dispoziție suport de curs și mijloace moderene de învățare. De asemeni venim în ajutorul cursanților noștrii cu un program flexibil de curs pentru că înțelegem vremurile în care trăim și mai mult de atât poți plăti și în rate, pâna la terminarea cursului după un program stabilit de comun acord când semnezi contractul de formare profesională. Mai mult de atât ai la dispoziție reduceri tot timpul anului, tocmai pentru a te ajuta să te califici în meseria pe care ți-o dorești.

* durata cursului poate varia, în funcție de sărbătorile legale.

* la plata integrală, la înscriere beneficiezi de o reducere de 10%.

Cod ANC: 5141.1.3

Formular Înscriere

Formular Înscriere

Începerea cursurilor

Acte necesare

 • Buletin de identitate original și copie
 • Certificat de naștere original și copie
 • Certificat de căsătorie, dacă este cazul și doar pentru cei care și-au schimbat numele original și copie
 • Diplomă de studii sau foaie matricolă original și copie
 • Adeverință medicală (apt curs calificare) de la medicul de familie
 • Dosar cu șină

Vezi și alte cursuri

envelopephone-handsetmap-markerchevron-down