Curs agent garda de corp. Informatii generale

Pret

Curs agent garda de corp –  2495 Lei
La inscriere platiti 100 lei, care fac parte din suma de mai sus, restul in rate!

Durata Curs

Durata cursului este de 6 saptamani.
Durata cursului poate varia, in functie de sarbatorile legale.

Conditii de inscriere

Conditii de participare la curs conform Standard Ocupational:

Pentru a fi admis la curs pentru calificarea de agent garda de corp trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii
1. sa aiba calificarea de baza – agent de securitate – si sa fie atestat/recunoscut de politie/autoritatea de reglementare.
2. varsta de cel putin 21 ani,
3. liceul cu bacalaureat,
4. cel putin 1 an vechime in sectorul securitatii private,
5. raport optim intre inaltime si greutate,
6. constitutie fizica atletica,
7. apt medical si psihologic.

Descriere curs agent garda de corp

C.P.P.Alexanders ofera celor interesati cel mai nou curs agent garda de corp pentru a va ajuta sa urmati un parcurs profesional in acest domeniu. Toate cursurile sunt acreditate si recunoscute atat la nivel national, cat si international. Absolventii unui astfel de curs de agent garda de corp vor putea sa se angajeaze pe postul de agent de garda de corp atat in Romania cat si in afara tarii.

Cursul de agent garda de corp utilizeaza tehnici moderne de predare, efectuate de traineri calificati, cu experienta in domeniu si care au activat in servicii speciale. El imbina o abordare teoretica cu una practica pentru a asigura cursantilor asimilarea tuturor cunostintelor si abilitatilor necesare pentru a efectua toate atributiile unei garzi de corp in siguranta si cu succes.
Participantii la cursul de agenti garda de corp vor invata in primul rand cum sa extraga in conditii de siguranta persoanele pe care le au sub protectie in cazul aparitiei unui pericol. Cursurile vor pune bazele teoretice, si practice ale tehnicilor medicale de urgenta. Mai mult, toti participantii vor invata cum sa utilizeze in depline conditii de siguranta armele din dotare.

Centrul nostru are in componenta echipei sale antrenori instruiti in tara si peste hotare, ce vor supraveghea pregatirea fizica a cursantilor. De asemenea, cursantii vor deprinde abilitatile necesare pentru a putea activa in cadrul echipajelor de transport de valori si a echipelor de interventie in cazul unui potential pericol.

Cursul agent garda ce corp se va finaliza cu un examen teoretic si practic ce va verifica toate cunostintele dobandite de participanti de-a lungul orelor teoretice si practice. Absolventii vor primi la finalizarea cursului un certificat de calificare pe postul de agent garda de corp.

Descrierea meseriei de agent garda de corp

Cuvantul cheie in cazul unui post de garda de corp este discretia. Agentul garda de corp trebuie sa fie in permanenta in vecinatatea persoanei pe care o protejeaza fara ca prezenta lui sa fie una suparatoare sau agasanta. El este un agent operativ, privat sau aflat in slujba guvernului, care protejeaza una sau mai multe persoane. Agentul de garda de corp trebuie sa fie bine pregatit pentru a fi oricand capabil sa actioneze in cazul unei situatii de urgenta. El trebuie sa poate face fata unei potentiale rapiri, tentative de jaf sau de crima, hartuiri, pierderi de informatii confidentiale sau oricaror alte infractiuni ce vizeaza persoanele ce se afla sub protectia sa.

Competente dobandite la un curs agent garda de corp:

 • completarea documentelor operative
 • raportarea evenimentelor
 • comunicarea la locul de munca
 • pregatirea continua
 • intretinerea echipamentelor, mijloacelor si a aparaturii din dotare
 • utilizarea echipamentelor, mijloacelor si a aparaturii din dotare
 • autorizarea accesului în obiectiv
 • desfasurarea activitatii în echipa
 • interventia pentru eliminarea evenimentelor
 • mentinerea ordinii în obiectiv
 • primirea/predarea serviciului
 • supravegherea obiectivului în exterior

INSCRIE-TE

Cod ANC: 5169.1.3