Curs lucrator hotelier. Informatii generale

Pret

995 Lei

La inscriere platiti 100 lei, care fac parte din suma de mai sus, restul in rate!

Durata Curs

20 saptamani,

dar poate varia, in functie de sarbatorile legale

Conditii de inscriere

Diploma obtinuta

Descriere curs lucrator hotelier

In cadrul acestui curs de lucrator hotelier veti avea ocazia sa invatati foarte multe lucruri, care va vor fi utile si in alte domenii ale vietii. Un lucrator hotelier va avea posibilitatea sa deprinda tehnica activitatii de cazare, si veti afla lucruri despre acest domeniu, in cadrul cursului de lucrator hotelier. Totodata in cadrul acestui curs veti putea invata si limba engleza, iar aceasta este foarte importanta in ceea ce priveste domeniul hotelier, deoarece prin ea va veti putea intelege cu clientii ce vin din toata lumea. Acest curs de lucrator hotelier are de asemenea si o parte de practica, care se desfasoara la cele mai renumite hoteluri din tara sau chiar din strainatate, in functie de conventii. In ceea ce priveste aplicatiile practice in cadrul acestor cursuri de lucrator hotelier, acestea se vor desfasura in salile de simulare. Referitor la pregatirea practica, despre aceasta putem adauga ca se realizeaza in baza unor tematici si este indicat ca participantii sa isi intocmeassca un caiet de practica.

Printre avantajele participarii la aceste cursuri se numara si faptul ca veti avea diplome recunoscute si in Uniunea Europeana. Veti putea practica aceassta meserie si in strainate, iar beneficiile financiare vor fi pe masura. Meseria de lucrator hotelier este una foarte placuta, curata si care va ofera posibilitatea sa va dezvoltati din punct de vedere social si profesional. Puteti evolua foarte mult pe scara profesionala si in scurt timp va puteti gandi la activitatea de director de hotel, sau la manager in activitatea de tursim. In urma cursului de lucrator hotelier veti avea posibilitatea sa conduceti o unitate de cazare si sa va descurcati foarte bine.

Competentele profesionale dobandite la cursul de lucrator hotelier

In urma participarii la cursul de lucrator hotelier veti avea posibilitatea sa dezvoltati unele competente profesionale noi, printre care: comunicarea eficienta la locul de munca, in romana si in engleza, munca in echipa, organizarea locului de munca, promovarea unitatii hoteliere in care veti lucra, asigurarea platilor catre distribuitori, pregatire pentru primirea si plecarea clientilor sau rezolvarea reclamatiilor din partea clientilor.

Meseria de lucrator hotelier

Meseria de lucrator hotelier este una foarte bine cotata, deoarece sectorul turismului este unul cu un mare potential de dezvoltare in preioada urmatoare. Totodata industria hoteliera, este o industrie bazata pe servicii, ceea ce inseamna ca practicand aceasta meserie veti putea indeplini obiective care va vor ajuta foarte mult in dezvoltarea profesionala. De asemenea un lucrator hotelier este o persoana foarte sociabila care va intra foarte mult in contact cu clientii hotelului. Un lucrator hotelier poate fi oglinda unui hotel si din acest motiv tinuta, trebuie sa fie una impecabila, iar acest curs lucrator hotelier va va oferi posibilitatea sa va dezvoltati foarte mult.

INSCRIE-TE

Cursuri de calificare asemanatoare oferite de centrul de pregatire profesionala CPP Alexander’s:

CAMERISTA / BUCATAR / LUCRATOR IN ALIMENTATIE / OSPATAR / ADMINISTRATOR DE PENSIUNE  / LUCRATOR IN COMERT / TRANSATOR

Cod ANC: 5142.2.1