Curs machiaj, make-up, realizarea machiajelor. Informatii generale

Pret

995 Lei

La inscriere platiti 100 lei, care fac parte din suma de mai sus, restul in rate!

Durata Curs

6 saptamani,

dar poate varia, in functie de sarbatorile legale

Conditii de inscriere

Descrierea meseriei

Un make-up artist este acea persoana care isi poate demonstra calitatile in ceea ce priveste executarea operatiilor premergatoare machiajului unor persoane. De asemenea aceasta persoana trebuie sa tina cont si de gestionarea resurselor materiale importante pentru a-si desfasura activitatea in cele mai bune conditii. In meseria de make-up artist, este importanta si mentinerea relatiilor cu clientii, si fidelizarea acestora, pentru ca ei sa se intoarca la salon de fiecare data cand vor necesita servicii de machiaj. Un machior bun trebuie sa ofere servicii de calitate, si sa identifice cele mai bune produse si servicii prin care sa isi poata desfasura activitatea in cele mai bune conditii.

Descrierea curs machiaj

Acest curs de machiaj (make-up), realizarea machiajelor se adreseaza in principal acelor persoane care isi doresc sa obtina o meserie noua, nu foarte solicitanta, si care permite o perspective de viitor. Totodata cursul de machiaj este ideal atat pentru persoanele care isi vor dori sa practice aceasta meserie, cat si pentru acele persoane care doar isi doresc sa deprinda tainele aplicarii machiajului cu scop personal.Cursul de make-up se adreseaza atat fetelor cat si baietilor, iar la final veti obtine calificare in acest domeniu, o diploma acreditata, si recunoscuta si in strainatate. Astfel, veti putea practica aceasta meserie frumoasa in cabinete de cosmetica, in hoteluri, centre spa, centre de frumusete, etc.
Inscrieti-va la cursurile noastre de make-up, machiaj si veti avea ocazia sa cunoasteti tainele acestei meserii de frumoase, prin care sa va asigurati un trai linistit. Veti avea la dispozitie lectori cu multa experienta in domeniu, care va vor ghida pas cu pas si va vor raspunde la toate intrebarile, pentru ca la finalul cursului sa aveti formate deprinderele cele mai importante. Veti avea la dispozitie echipamente, ustensile si instrumente de cea mai buna calitate, pe care le veti folosi pentru a pune in practica notiunile teoretice. La finalul cursului, veti intra in acest domeniu, si cu siguranta veti fi incantat de meseria aleasa.
Dupa incheierea cursului de machiaj, make-up veti reusi de asemenea sa dobanditi competentele profesionale necesare practicarii acestei meserii, printre care putem aminti: notiuni de igiena, cunoasterea trusei de lucru, si a echipamentelor folosite, a produselor pentru machiaj, realizarea de diferite tipuri de machiaj, analiza tenului, baza de machiaj pe structura fetei, colorimetrie si notiuni despre intensitatile luminii, diferenta dintre machiajul de zi si de noapte.

Competente dobandite la cursul de machiaj:

 • tipuri de ten
 • prezentarea ustensilelor si produselor de machiaj
 • forma fetei, a ochilor, a buzelor
 • tehnici de corectie
 • machiajul corector al fetei, ochilor si buzelor
 • executarea operatiilor pregatitoare pentru realizarea machiajului
 • etapele aplicarii machiajului
 • machiaj de zi si de seara
 • machiaj transparent (nud)
 • machiaj smokey eyes
 • machiaj ochi de pisica
 • machiaj coada de randunica
 • machiaj de mireasa
 • machiaj cu sclipici/accesorii
 • aplicare gene false

INSCRIE-TE

Cursuri de calificare asemanatoare oferite de centrul de pregatire profesionala CPP Alexander’s:

FRIZERIE / MANICHIURA-PEDICHIURA / TEHNICIAN COSMETICIAN / INITIERE IN COSMETICA / TEHNICIAN MASEUR / MASAJ SOMATIC / MASAJ TERAPEUTIC / MASAJ REFLEXOGEN / DRENAJ LIMFATIC / COAFURA / UNGHII FALSE / NAIL ART / OJA SEMIPERMANENTA / EPILARE TRADITIONALA / EPILARE CU CEARA DE UNICA FOLOSINTA / PEELING / TEHNICA PENSATULUI