Curs masaj somatic

Preț -  795 lei
Începere curs - 06.08.2022
Durată curs - 6 săptămâni
Condiții de înscriere - învățământ liceal
Diploma obținută - certificat de absolvire recunoscut internațional

Curs masaj somatic

Despre masajul somatic sau masajul de relaxare putem spune că este modulul principal din cadrul cursului de maseur ce durează 6 luni. Masajul somatic propune diferite procedee specifice de realizare a masajului, printre care putem aminti baterea, presarea sau mangâierea, scuturarea, si alte acțiuni de acest tip. Un tehnician maseur, va fi apt pentru a aplica cele mai bune procedee pentru îndeplinirea masajului somatic. De asemenea acesta va fi în măsură să utilizeze cele mai bune tehnici, prin care o persoană poate beneficia de masaj, mai ales după ce vei învăța de la specialiștii noștrii care cu răbdare și calm te vor îndruma pas cu pas.

Descrierea cursului de masaj somatic

În cadrul acestui curs, vei avea posibilitatea să te specializezi în masajul somatic, iar în ziua de azi tot mai multe persoane sunt interesate de aceste cursuri masaj somatic, deoarece își doresc să activeze în acest domeniu relaxant, ușor, și care poate oferi și beneficii financiare. Pe parcursul acestui curs de masaj somatic vei avea posibilitatea să înveți tehnicile ce țin de masajul de acest tip, și vei avea la final aptitudinile necesare pentru a desfășura activitatea în acest domeniu, în cele mai bune condiții. Cursul de masaj somatic este cel mai solicitat în activitatea de masaj, astfel, prin acest curs vei avea posibilitatea să urmezi o cariera de viitor, care îți poate oferi multe oportunități.

Dacă vei lua parte la acest curs masaj somatic, atunci vei avea parte si de unele avantaje, în practicarea meseriei, și în serviciile pe care le vei oferi clienților. Vei reuși să pui în practică multe beneficii pentru corpul uman, și poți ajuta la îmbunătățirea circulatiei sângelui, la eliminarea toxinelor, și tensiunii musculare. De asemenea un alt avantaj pe care îl vei avea în urma participării la acest curs de masaj somatic este și faptul că vei știi cum să cresti elasticitatea pielii, vei elimina oboseala în cel mai eficient mod, și poți oferi clienților o stare de sănătate mult mai bună.

Cursurile se vor desfășura sub atenta îndrumare a unui tehnician în domeniu

Cu o experiență de peste 22 de ani în organizarea de cursuri de calificare inițiere si perfecționare C.P.P.Alexanders organizează doar cursuri cu diplome recunoscute național și internațional. Lectori cu experiență te vor ghida pe tot parcursul cursului atât în practică cât și în teorie și vei avea la dispoziție suport de curs și mijloace moderene de învățare. De asemeni venim în ajutorul cursanților noștrii cu un program flexibil de curs pentru că înțelegem vremurile în care trăim și mai mult de atât poți plăti și în rate, pâna la terminarea cursului după un program stabilit de comun acord când semnezi contractul de formare profesională. Mai mult de atât ai la dispoziție reduceri tot timpul anului, tocmai pentru a te ajuta să te califici în meseria pe care ți-o dorești.

* durata cursului poate varia, în funcție de sărbătorile legale.

Cod ANC: 3226.3.1

Formular Înscriere

Începerea cursurilor

Acte necesare

  • Buletin de identitate original și copie
  • Certificat de naștere original și copie
  • Certificat de căsătorie, dacă este cazul și doar pentru cei care și-au schimbat numele original și copie
  • Diplomă de studii sau foaie matricolă original și copie
  • Adeverință medicală (apt curs calificare) de la medicul de familie
  • Dosar cu șină

Vezi și alte cursuri

envelopephone-handsetmap-markerchevron-down