Curs masaj somatic. Informatii generale

Pret

695 Lei. 

La inscriere platiti 100 lei, care fac parte din suma de mai sus, restul in rate!

Durata Curs

6 saptamani,

dar poate varia, in functie de sarbatorile legale

Conditii de inscriere

Invatamant liceal

Masajul somatic

Despre masajul somatic sau masajul de relaxare putem spune ca este modulul principal referitor la cursul de maseur. Masajul somatic propune diferite procedee specifice de realizare a masajului, printre care putem aminti baterea, presarea sau mangaierea, scuturarea, si alte actiuni de acest tip. Un tehnician maseur, va fi apt pentru a aplica cele mai bune procedee pentru indeplinirea masajului somatic. De asemenea acesta va fi in masura sa utilizeze cele mai bune tehnici, prin care o persoana poate beneficia de masaj, mai ales daca sunt urmate aceste cursuri masaj somatic.

Descrierea cursului de masaj somatic

In cadrul acestui curs, veti avea posibilitatea sa va specializati in masajul somatic, si tot mai multe persoane sunt interesate de cursuri masaj somatic, deoarece isi doresc sa activeze in acest domeniu relaxant, usor, si care poate oferi beneficii financiare. Pe parcursul acestui curs de masaj somatic veti avea posibilitatea sa invatati tehnicile ce tin de masajul de acest tip, si veti avea la final aptitudinile necesare pentru a va desfasura activitatea in acest domeniu, in cele mai bune conditii. Cursul de masaj somatic este cel mai solicitat in activitatea de masaj, iar acest lucru este posibil si ca urmare a faptului ca serviciile de acest tip sunt destul de solicitate. Astfel, prin acest curs veti avea posibilitatea sa urmati o cariera de viitor, care va poate oferi multe oportunitati.

Daca veti lua parte la acest curs masaj somatic, atunci veti avea parte si de unele avantaje, in practicarea meseriei, si in serviciile pe care le veti oferi catre clienti. Veti reusi sa puneti in practica multe beneficii pentru corpul uman, si puteti ajuta la imbunatatirea circulatiei sangelui, la eliminarea toxinelor, si tensiunii musculare. De asemenea un alt avantaj pe care il veti avea in urma participarii la acest curs masaj somatic este si faptul ca veti sti cum sa cresteti elasticitatea pielii, veti elimina oboseala in cel mai eficient mod, si puteti oferi clientilor o stare de sanatate mult mai buna.

Competente dobandite la cursurile de masaj somatic

Participarea la aceste cursuri de masaj somatic poate oferi si posibilitatea de a dobandi unele competente profesionale, printre care putem aminti asigurarea conditiilor igienice, si sanitare, aplicarea normelor de protectie a muncii, si de stingere a incendiilor, planificarea activitatii de masaj somatic, realizarea documentelor necesare, pregatirea cabinetului, comunicare la locul de munca, cunoasterea stilurilor si tehnicilor de masaj, si nu in ultimul rand aplicarea masajului somatic.

Cursuri de calificare asemanatoare oferite de centrul de pregatire profesionala CPP Alexander’s:

MASEUR / MASAJ TERAPEUTIC / MASAJ REFLEXOGEN / DRENAJ LIMFATIC / FRIZERIE / MANICHIURA-PEDICHIURA / TEHNICIAN COSMETICIAN / INITIERE IN COSMETICA / COAFURA /  / / MAKE-UP / UNGHII FALSE / NAIL ART / OJA SEMIPERMANENTA / EPILARE TRADITIONALA / EPILARE CU CEARA DE UNICA FOLOSINTA / PEELING / TEHNICA PENSATULUI

INSCRIE-TE

Cod ANC: 3226.3.1