Curs peisagist floricultor


Curs peisagist floricultor


Peisagistul Floricultor se ocupa cu aplicarea in teren a proiectului, executarea decoratiunilor, intretinerea spatiilor verzi si ingrijirea materialului dendro-floricol. 

Aceasta meserie de peisagist floricultor a inceput sa aiba 0 căutare din ce în ce mai mare pe piata forței de muncă din România. 

La cursul de peisagist floricultor, organizat de CPP Alexanders veti invata sa: ornamentati spaţiile amenajate în jurul unor construcţii publice sau private, cu ajutorul uneltelor manuale şi mecanice de grădinărit.

De asemeni nu trebuie sa uitam ca in marea lor majoritate, activităţile peisagistului se desfăşoară în spaţii neprotejate (grădini şi parcuri), în condiţii atmosferice variabile. În general, sarcinile peisagistului sunt structurate şi repetitive; uneori, sarcinile sunt executate sub presiune de timp, dar in general, în această meserie de peisagist floricultor există un grad destul de ridicat al libertăţii de decizie privind activitățile desfășurate, dar trebuie să existe și asumarea responsabilităţii pentru acestea.

Iar acest element se datorează și faptului că activităţile desfăşurate implică o frecvenţă ridicată a interacţiunilor interpersonale (cu clienţii, cu alţi colegi de muncă).

Competente dobandite la cursul peisagist floricultor

  • Aplicarea NPM si NPSI.
  • Comunicarea la locul de munca.
  • Desfasurarea activitatii in echipa.
  • Organizarea locului de munca.
  • Planificarea activitatii proprii.
  • Executarea compozitiilor decorative.
  • Ingrijirea materialului dendro-floricol.
  • Intretinerea ambientului spatiilor verzi.
  • Transpunerea in teren a proiectului.

Cursurile se vor desfășura sub atenta îndrumare a unui tehnician în domeniu!


Cu o experiență de peste 22 de ani în organizarea de cursuri de calificare inițiere si perfecționare C.P.P.Alexanders organizează doar cursuri cu diplome recunoscute național și internațional. Lectori cu experiență te vor ghida pe tot parcursul cursului atât în practică cât și în teorie și vei avea la dispoziție suport de curs și mijloace moderene de învățare.

 De asemeni venim în ajutorul cursanților noștrii cu un program flexibil de curs pentru că înțelegem vremurile în care trăim și mai mult de atât poți plăti și în rate, pâna la terminarea cursului după un program stabilit de comun acord când semnezi contractul de formare profesională. Mai mult de atât ai la dispoziție reduceri tot timpul anului, tocmai pentru a te ajuta să te califici în meseria pe care ți-o dorești.

Cod ANC: 6112.1.4 – peisagist floricultor

Call Now Button