Curs Tatuator. Informatii generale

Durata Curs

20 saptamani,

dar poate varia, in functie de sarbatorile legale.

Conditii de inscriere

Diploma obtinuta

Pret

7895 Lei 

La plata integrală, la înscriere beneficiezi de o reducere de 22%!

Cursul acreditat în urma căruia veți obține o diplomă de calificare recunoscută internațional durează 4,5 luni, adică 20 de săptămâni!

Este un curs complex ce cuprinde absolut tot ce aveți nevoie pentru a deveni un tatuator de succes!

Baza materială și tot ce ține de curs vă punem noi la dispoziție! La începutul cursului veți primi pe lângă suportul de curs, o trusă personală cu tot ce îi este necesar unui tatuator!

Avem cei mai buni lectori, cu experiență vastă în domeniu și care au lucrat în cele mai cunoscute si mai de succes saloane de tatuat!

Cu o experiență de peste 22 de ani în organizarea de cursuri de calificare inițiere si perfecționare C.P.P.Alexanders organizează doar cursuri cu diplome recunoscute național și internațional. Lectori cu experiență te vor ghida pe tot parcursul cursului atât în practică cât și în teorie și vei avea la dispoziție suport de curs și mijloace moderene de învățare. De asemeni venim în ajutorul cursanților noștrii cu un program flexibil de curs pentru că înțelegem vremurile în care trăim și mai mult de atât poți plati în rate, pâna la terminarea cursului după un program stabilit de comun acord când semnezi contractul de formare profesională. Mai mult de atât ai la dispoziție reduceri tot timpul anului, tocmai pentru a te ajuta să te califici în meseria pe care ți-o dorești.

 

Competențe dobândite la finalul cursului:

  • Aplicarea normelor igienico-sanitare la locul de muncă al tatuatorului
  • Planificarea activităților zilnice din cabinetul de tatuaj
  • Gestionarea resurselor materiale utilizate pentru tatuare
  • Executarea operațiilor pregătitoare pentru tatuat
  • Tatuare
  • Promovarea produselor si serviciilor oferite prin tatuare
  • Dezvoltarea profesională în activitățile specifice tatuării

 

 

ÎNSCRIE-TE

Cursuri de calificare asemănătoare oferite de centrul de pregătire profesională CPP Alexander’s:

COAFURĂ / FRIZERIE / MANICHIURĂ-PEDICHIURĂCOSMETICIANMASEUR / MASAJ SOMATIC / MASAJ TERAPEUTIC / MASAJ REFLEXOGEN / DRENAJ LIMFATIC / MAKE-UP / UNGHII FALSE / NAIL ART / OJĂ SEMIPERMANENTAĂ / EPILARE TRADIȚIONALĂ / EPILARE CU CEARĂ DE UNICA FOLOSINȚĂ / PEELING / TEHNICA PENSATULUI

Cod ANC: