Curs Tatuator, Curs Tatto artist

Durata curs

6 săptămâni, 

dar poate varia, in functie de sarbatorile legale.

Condiții de înscriere

Invatamant obligatoriu

Preț

3895 lei!

La inscriere platiti 100 lei, care fac parte din suma de mai sus, restul in rate!

NOU!!! – CURS TATUATOR, CURS TATTO ARTIST-

Conform mai multor studii meseria de tatto artist este printre cele mai banoase, dar am zice noi si plina de satisfactii morale. Avand un curs de calificare de tatuator, talent la desen si multa pasiune pentru arta, un tanar chiar si fara studii superioare poate incasa venituri frumusele. De asemeni meseria de tatto artist o poti practica in orice colt al lumii, nu ai nevoie decat de cunostiinte si trusa de tatuat. Artistul tatuator este individul care are capacitatea, prin mijloace specifice de a decora cu diverse modele corpul uman prin inserarea unuia sau mai multor pigmenți in derm.

Poti face cursul de tatuator, tatto artist in 2 feluri: timp de 20 de saptamani si atunci obtii un certificat de calificare, sau timp de 6 saptamani si atunci obtii un certificat de absolvire, alegerea iti apartine, noua trebuie doar sa ne spui, la inscriere, ce iti doresti.
Lectori cu experienta te vor initia cu dragoste si rabdare in tainele meseriei. De asemeni iti punem la dispozitie trusa cu toate cele necesare pentru inceput si te consiliem pentru ati putea cumpara pe viitor cele mai bune scule pentru a putea avea o cariera de succes.
Practica o vom face atat in saloanele de specialitate cat si in cadrul scolii, aceasta avand o pondere de 2/3 din totalul orelor de curs.
Si pentru ca intelegem timpurile nebune in care traim venim in ajutorul vostru incercand sa facem un program cat mai flexibil. 

Competente  dobandite

  • Aplicarea normelor igienico-sanitare la locul de muncă al tatuatorului
  • Planificarea activităților zilnice din cabinetul de tatuaj
  • Gestionarea resurselor materiale utilizate pentru tatuare
  • Executarea operațiilor pregătitoare pentru tatuat
  • Tatuare
  • Promovarea produselor si serviciilor oferite prin tatuare
  • Dezvoltarea profesională în activitățile specifice tatuării

INSCRIE-TE

Cursuri de calificare asemanatoare oferite de centrul de pregatire profesionala CPP Alexander’s:

COAFURA / FRIZERIE / MANICHIURA-PEDICHIURA / TEHNICIAN COSMETICIAN / TEHNICIAN MASEUR / MASAJ SOMATIC / MASAJ TERAPEUTIC / MASAJ REFLEXOGEN / DRENAJ LIMFATIC / MAKE-UP / UNGHII FALSE / NAIL ART / OJA SEMIPERMANENTA / EPILARE TRADITIONALA / EPILARE CU CEARA DE UNICA FOLOSINTA / PEELING / TEHNICA PENSATULUI