Curs de tehnician cosmetician. Informatii generale

Pret

1795 Lei 

La inscriere platiti 50 lei, care fac parte din suma de mai sus, restul in rate!

Durata Curs

6 luni, dar poate varia, in functie de sarbatorile legale

Conditii de inscriere

Descriere meseriei de tehnician cosmetician

Cosmetica a fost adusa la nivel de arta, o arta ce ascunde multe secrete ce asteapta sa fie descoperite. Tot mai multe doamne si domnisoare doresc sa afle raspunsul acestor mistere, pentru a sti cum sa isi ingrijeasca si sa isi infrumuseteze apectul fizic si pielea. Aceste raspunsuri pot fi descoperite cu usurinta prin intermediul unui curs de tehnician cosmetician efectuat in cadrul Centrului de Pregatire Profesionala Alexanders. Fie ca doriti sa deprindeti aceste tehnici pentru dumneavoastra, pentru a va rasfata mai apoi in intimitatea propriei case, fie ca doriti sa lucrati in domeniu, cursul de tehnician cosmetician va ofera toate resursele necesare pentru a va atinge scopul cu succes.

Descrierea cursului de tehnician cosmetician

Cursul nostru pune acceptul atat pe teorie cat si pe practica, punandu-va fata in fata cu cela mai des intalnite si eficiente metode cosmetice. Tratamentele prezentate va ofera accesul atat la tehnici cosmetice moderne, cat si la efectuarea tratamentelor traditionale, al caror success a fost dovedit de atatea ori de-a lungul anilor.
Trainerii nostri care au acumulat experienta atat in tara cat si in strainatate, va pun la dispozitie un spatiu practic si modern, unde va vor ajuta sa acumulati cunostiintele necesare. Pe toata durata cursului de tehnician cosmetician, CPPAlexanders va pune la dispozitie toate materialele si baza materiala necesara. Mai mult, cursul nostru va ofera si seminarii, traininguri pe teme de specialitate. Cu ajutorul lor veti putea sa va perfectionati si sa acumulati abilitati suplimentare fata de cele oferite in modulele de baza.
Cursul de tehnician cosmetician acopera o gama larga de materii. Aici veti invata despre anatomia si histologia pielii, parcurgand numeroase metode de tratament cosmetic si culminand cu aplicarea machiajului semipermanent. Partea practica a acestor cursuri este efectuata in saloanele cosmetice cu care centrul nostru educational are contracte.
Toate cursurile noastre  sunt recunoscute la nivel national si international. Ele sunt acreditate si autorizate de ANC – Autoritatea Nationala pentru Calificare, Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii. Mai mult, certificatul eliberat odata ce cu finalizarea cursului va permite sa profesati in domeniu in orice moment doriti, garantand ca ati acumulat toate cunostintele si abilitatile practice necesare.

Competente dobandite la cursul de tehnician cosmetician:

  • realizarea bonurilor de plata si a bonurilor materiale
  • cunostinte despre aplicarea normelor PCI si NPM
  • cunostinte avansate despre materialele cosmetice
  • administrarea si gestionarea programarilor in cadrul salonului de cosmetica
  • promovarea pe diverse canale a serviciilor oferite de salonul de cosmetica
  • consilierea si indrumarea clientelei in legatura cu tratamentele cosmetice
  • utliizarea materialelor cosmetice in cele mai bune conditii
  • gestionarea necesarului de materiale cosmetice zilnic si saptamanal

Cursuri de calificare asemanatoare oferite de centrul de pregatire profesionala CPP Alexander’s:

COAFURA / FRIZERIE / MANICHIURA-PEDICHIURA / INITIERE IN COSMETICA / TEHNICIAN MASEUR / MASAJ SOMATIC / MASAJ TERAPEUTIC / MASAJ REFLEXOGEN / DRENAJ LIMFATIC / MAKE-UP / UNGHII FALSE / NAIL ART / OJA SEMIPERMANENTA / EPILARE TRADITIONALA / EPILARE CU CEARA DE UNICA FOLOSINTA / PEELING / TEHNICA PENSATULUI

Cod ANC: 5141.3.1 – Curs tehnician cosmetician