Ocupaţia de tranșator, cuprinde o sferă largă de activități specifice tranșării cărnii provenite de la ungulate domestice (animale din speciile bovină, porcină, ovină, caprină, cabaline), păsări, cât și a preparării produselor de carmangerie destinate consumului uman.
Activități desfășurate: recepția carcaselor/semicarcaselor provenite din unități autorizate sanitar veterinar, depozitarea, tranșarea, ciontolirea-dezosarea, fasonarea, porționarea, producerea produselor de carmangerie (carne tocată, carne preparată și/sau produse din carne, într-o gamă sortimentală restrânsă ), ambalarea și pregătirea pentru livrare, etc.
Igiena și siguranța alimentară au o importanță deosebită în activitatea tranșatorului, o atenție permanentă acordându-se igienei produselor, a locului de muncă, igienei individuale și a echipamentului de lucru, pe toată durata și în toate etapele procesului tehnologic în vederea realizării produselor sigure și de buna calitate.
Și pentru că înțelegem timpurile nebune în care trăim venim în ajutorul tău încercând să facem un program cât mai flexibil și de asemeni te ajutam să poți plăti și în rate! Sigur dacă alegi să plătești toată taxa de curs la început, adică la semnarea contractului de formare, ai reducere de 10%!
Oricum ai lua-o vei constata că la noi ai numai avantaje:
Cu o experiență de peste 23 de ani în organizarea de cursuri de calificare inițiere și perfecționare C.P.P.Alexanders organizează doar cursuri cu diplome recunoscute național și internațional. Lectori cu experiență te vor ghida pe tot parcursul cursului atât în practică cât și în teorie și vei avea la dispoziție suport de curs, aparate, materiale și mijloace moderne de învățare. De asemeni venim în ajutorul cursanților noștrii cu un program flexibil de curs pentru că înțelegem vremurile în care trăim și mai mult de atât poți plăti și în rate, pâna la terminarea cursului după un program stabilit de comun acord când semnezi contractul de formare profesională. Mai mult de atât ai la dispoziție reduceri tot timpul anului, tocmai pentru a te ajuta să te califici în meseria pe care ți-o dorești.
* Durata cursului poate varia, în funcție de sărbătorile legale!!!
* la plata integrală, la înscriere beneficiezi de o reducere de 10%!!!
Cod ANC: 7411.0.2 – Transator carne