Curs vânzător

Preț -  995 lei
Durată curs - 20 saptamani
Condiții de înscriere - învățământ obligatoriu

Curs vânzător

Arta de a vinde

Ca in majoritatea domeniilor, un post de lucru in domeniul comertului necesita o pregatire aparte. Vanzatorii sunt acele persoane care interactioneaza direct cu clientii, care fac diferenta intre o marfa care ajunge sa fie cumparata si una care ramane in stoc.

Ei trebuie sa stie cum sa comunice eficient, sa isi prezinte marfa intr-o lumina favorabila si sa ii convinga pe cumparatori ca fac alegerea potrivita alegand produsele lor. Mai mult, trebuie sa aiba cunostintele necesare pentru a proba calitatea marfurilor si a verifica modul de functionare a tuturor operatiunilor expuse spre vanzare.

Descriere curs vanzator marfuri alimentare

Pentru a veni in ajutorul celor ce doresc sa se angajeze in acest domeniu, centrul nostru educational a dat startul unei noi serii la cursul vanzator marfuri alimentare.

Cursurile sunt acreditate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, ele oferind in urma finalizarii lor un certificat recunoscut pe intreg teritoriul Romaniei si in tarile membre ale Uniunii Europene. Cursul de vanzatori poate fi urmat de acele persoane care doresc sa activeze in domeniu, sau de cei care deja lucreaza in domeniu, dar nu au calificarea necesara.

Cursul nostru de vanzatori marfuri alimentare utilizeaza tehnici moderne de predare, puse in practica de o echipa de traineri cu inalte calificari si experienta in domeniu. Acestia vor imbina o abordare teoretica cu una practica pentru a asigura cursantilor o experienta de studiu completa si a-i ajuta sa asimileze toate notiunile necesare obtinerii unui post in domeniu.

Participantii vor descoperi tehnici de vanzare moderne, eficiente, prin care pot asigura un grad de satisfacere mai mare al clientilor si un numar mai mare de produse vandute. Alaturi de acestea vor descoperi si metodele promotionale ce pot fi utilizate in functie de produsele ce le vor avea la vanzare.

Ei vor afla de asemenea si ce tehnici nu au succes in domeniile in care doresc sa se angajeze, afland de ce metode sa se fereasca pe viitor.

Cursantii vor descoperi modurile prin care pot asigura igiena si siguranta muncii, vor invata care este modul de lucru intr-un magazin si vor avea ocazia de a utiliza bazele de date ale diferitelor sisteme pentru a se familiariza cu ele.

Pentru cei ce vor lucra in domeniul alimentar, se va acorda atentia sporita modului in care alimentele trebuie sa fie depozitate pentru a nu se deteriora.

Cursul vanzator marfuri alimentare se va finaliza cu un examen in urma caruia absolventii vor primi certificatul de calificare pe postul de vanzator marfuri alimentare.

Cursurile se vor desfășura sub atenta îndrumare a unui tehnician în domeniu

Cu o experiență de peste 23 de ani în organizarea de cursuri de calificare inițiere si perfecționare C.P.P.Alexanders organizează doar cursuri cu diplome recunoscute național și internațional. Lectori cu experiență te vor ghida pe tot parcursul cursului atât în practică cât și în teorie și vei avea la dispoziție suport de curs și mijloace moderene de învățare. De asemeni venim în ajutorul cursanților noștrii cu un program flexibil de curs pentru că înțelegem vremurile în care trăim și mai mult de atât poți plăti și în rate, pâna la terminarea cursului după un program stabilit de comun acord când semnezi contractul de formare profesională. Mai mult de atât ai la dispoziție reduceri tot timpul anului, tocmai pentru a te ajuta să te califici în meseria pe care ți-o dorești.

* durata cursului poate varia, în funcție de sărbătorile legale.

* la plata integrală, la înscriere beneficiezi de o reducere de 10%.

Cod ANC: 5220.2.1 – Vanzator – comerciant marfuri alimentare

Formular Înscriere

Formular Înscriere

Începerea cursurilor

 

Acte necesare

  • Buletin de identitate original și copie
  • Certificat de naștere original și copie
  • Certificat de căsătorie, dacă este cazul și doar pentru cei care și-au schimbat numele original și copie
  • Diplomă de studii sau foaie matricolă original și copie
  • Adeverință medicală (apt curs calificare) de la medicul de familie

Vezi și alte cursuri

envelopephone-handsetmap-markerchevron-down