Curs manichiura pedichiura

Preț -  1250 lei
Începere curs - 24.08.2022
Durată curs - 10 săptămâni
Condiții de înscriere - cel puțin 8 clase
Diploma obținută - certificat de absolvire recunoscut internațional

Curs manichiura pedichiura autorizat

Cursul de manichiură pedichiură este creat special pentru toate acele persoane care doresc să dobândească cunoștințele necesare pentru a profesa în domeniu. Toți cursanții vor învăța să lucreze la inalte standarde profesionale și vor fi puși față în față cu noile tehnici moderne de lucru.
Acest curs de manichiură pedichiură pune cu succes bazele necesare pentru a face primul pas în vederea profesării în domeniu pe termen lung. Cu toate acestea, pentru a ramane totdeauna la înălțimea asteptărilor, cursanții vor trebui să își continue perfecționarea, rămânând tot timpul la curent cu noile tendințe, căutând să deprindă noile tehnici înaintea competitorilor.
În cadrul cursului de manichiură pedichiură urmărim pe lângă partea teoretică și o abordare practică, pentru a ne asigura că toți participanții își pot însuși tehnicile de manichiură pedichiură predate de către trainerii noștrii specializați. 

Centrul de Pregatire Profesionala Alexanders pune la dispozitie produse si aparatura profesionala, pe toata durata desfasurarii cursului, insa cu timpul studentii trebuie sa isi procure propria lor trusa individuala pentru a putea deveni buni profesionisti. Toate tehnicile sunt prestate direct pe clientela, acestia beneficiand gratuit de prestatiile cursantilor nostri.
Cursul de manichiură pedichiură oferit de centrul nostru educational asigura studierea tehnicilor de aplicare a manichiurii si pedichiurii clasice si frantuzesti. De asemenea, cursantii vor invata tehnici de masaj pentru maini si picioare si modul in care pot finisa manichiura si pedichiura, cat si notiuni introductive despre manichiura SPA.
Cursul de manichiură pedichiură oferit de CPPAlexanders, ca de altfel toate cursurile organizate de noi, sunt acreditate de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si Cercetarii. La finalizarea lor, cursantii vor obtine o diploma recunoscută la nivel national si international. Aceasta diploma le va permite sa se angajeze cu succes atat in tara, cat si peste hotare.

Descrierea meseriei de manichiurist pedichiurist

Deși ar putea părea o activitate ușoară la prima vedere, manichiura si pedichiura nu se rezumă doar la tăierea unghiilor și îndepărtarea cuticulelor din jurul lor. Din contra, aceste activități necesită o atenție sporită pentru detalii și dobândirea competențelor necesare pentru a le practica în siguranță și cu succes. Profesioniștii în domeniu trebuie să fie tot timpul la curent cu noutățile pe plan național și internațional, fără a uita niciun moment că societatea este în continuă schimbare, iar tendințele din acest domeniu tind să fie foarte volatile. Acest lucru le permite să stăpânească din timp noile tehnici de lucru.

Competențe dobândite la cursul de manichiură pedichiură

 • intocmirea bonurilor de materiale
 • intocmirea bonurilor de plata
 • aplicarea Normelor de Protectia Muncii si PSI
 • pregatirea profesionala
 • igienizarea locului de munca
 • sterilizarea si dezinfectarea materialelor
 • utilizarea instrumentalului
 • aprovizionarea cu materiale
 • programarea clientelei
 • executarea masajului pentru maini si picioare
 • finisarea manichiurii si pedichiurii
 • realizarea cadrului ambiental
 • oferirea de servicii clientelei

Cursurile se vor desfășura sub atenta îndrumare a unui tehnician în domeniu

Cu o experiență de peste 22 de ani în organizarea de cursuri de calificare inițiere si perfecționare C.P.P.Alexanders organizează doar cursuri cu diplome recunoscute național și internațional. Lectori cu experiență te vor ghida pe tot parcursul cursului atât în practică cât și în teorie și vei avea la dispoziție suport de curs și mijloace moderene de învățare. De asemeni venim în ajutorul cursanților noștrii cu un program flexibil de curs pentru că înțelegem vremurile în care trăim și mai mult de atât poți plăti și în rate, pâna la terminarea cursului după un program stabilit de comun acord când semnezi contractul de formare profesională. Mai mult de atât ai la dispoziție reduceri tot timpul anului, tocmai pentru a te ajuta să te califici în meseria pe care ți-o dorești.

* durata cursului poate varia, în funcție de sărbătorile legale.

* la înscriere plătiți 100 lei avans, care fac parte din suma de 1250 lei, restul plătiți în rate.

Cod ANC: 5141.1.2

Formular Înscriere

Începerea cursurilor

Acte necesare

 • Buletin de identitate original și copie
 • Certificat de naștere original și copie
 • Certificat de căsătorie, dacă este cazul și doar pentru cei care și-au schimbat numele original și copie
 • Diplomă de studii sau foaie matricolă original și copie
 • Adeverință medicală (apt curs calificare) de la medicul de familie
 • Dosar cu șină

Vezi și alte cursuri

envelopephone-handsetmap-markerchevron-down