Curs lucrător hotelier

Preț -  1450 lei
Durată curs - 20 săptămâni
Condiții de înscriere - învățământ obligatoriu
Diploma obținută - certificat de absolvire recunoscut internațional

Curs lucrător hotelier

În cadrul acestui curs de lucrător hotelier veți avea ocazia să învățați foarte multe lucruri, care vă vor fi utile și în alte domenii ale vieții.

Un lucrător hotelier va avea posibilitatea să deprindă tehnica activității de cazare, și veți afla lucruri despre acest domeniu, în cadrul cursului de lucrător hotelier. Totodată în cadrul acestui curs veți putea învăța și limba engleză, iar aceasta este foarte importantă în ceea ce privește domeniul hotelier, deoarece prin ea vă veți putea înțelege cu clienții ce vin din toata lumea.

Acest curs de lucrător hotelier are de asemenea și o parte de practică, care se desfasoară la cele mai renumite hoteluri din țară, in funcție de convenții. In ceea ce priveste aplicatiile practice in cadrul acestor cursuri de lucrator hotelier, acestea se vor desfasura in salile de simulare. Referitor la pregatirea practica, despre aceasta putem adauga ca se realizeaza in baza unor tematici si este indicat ca participantii sa isi intocmeassca un caiet de practica.

Printre avantajele participarii la aceste cursuri se numara si faptul ca veti avea diplome recunoscute si in Uniunea Europeana.

Veti putea practica aceassta meserie si in strainate, iar beneficiile financiare vor fi pe masura. Meseria de lucrator hotelier este una foarte placuta, curata si care va ofera posibilitatea sa va dezvoltati din punct de vedere social si profesional. Puteti evolua foarte mult pe scara profesionala si in scurt timp va puteti gandi la activitatea de director de hotel, sau la manager in activitatea de tursim.

In urma cursului de lucrator hotelier veti avea posibilitatea sa conduceti o unitate de cazare si sa va descurcati foarte bine.

Competențele profesionale dobândite la cursul de lucrător hotelier

In urma participarii la cursul de lucrator hotelier veti avea posibilitatea sa dezvoltati unele competente profesionale noi, printre care: comunicarea eficienta la locul de munca, in romana si in engleza, munca in echipa, organizarea locului de munca, promovarea unitatii hoteliere in care veti lucra, asigurarea platilor catre distribuitori, pregatire pentru primirea si plecarea clientilor sau rezolvarea reclamatiilor din partea clientilor.

Meseria de lucrător hotelier

Meseria de lucrator hotelier este una foarte bine cotata, deoarece sectorul turismului este unul cu un mare potential de dezvoltare in preioada urmatoare.

Totodata industria hoteliera, este o industrie bazata pe servicii, ceea ce inseamna ca practicand aceasta meserie veti putea indeplini obiective care va vor ajuta foarte mult in dezvoltarea profesionala.

De asemenea un lucrator hotelier este o persoana foarte sociabila care va intra foarte mult in contact cu clientii hotelului. Un lucrator hotelier poate fi oglinda unui hotel si din acest motiv tinuta, trebuie sa fie una impecabila, iar acest curs lucrator hotelier va va oferi posibilitatea sa va dezvoltati foarte mult.

Cursurile se vor desfășura sub atenta îndrumare a unui tehnician în domeniu

Cu o experiență de peste 22 de ani în organizarea de cursuri de calificare inițiere si perfecționare C.P.P.Alexanders organizează doar cursuri cu diplome recunoscute național și internațional. Lectori cu experiență te vor ghida pe tot parcursul cursului atât în practică cât și în teorie și vei avea la dispoziție suport de curs și mijloace moderene de învățare. De asemeni venim în ajutorul cursanților noștrii cu un program flexibil de curs pentru că înțelegem vremurile în care trăim și mai mult de atât poți plăti și în rate, pâna la terminarea cursului după un program stabilit de comun acord când semnezi contractul de formare profesională. Mai mult de atât ai la dispoziție reduceri tot timpul anului, tocmai pentru a te ajuta să te califici în meseria pe care ți-o dorești.

* durata cursului poate varia, în funcție de sărbătorile legale.

* la plata integrală, la înscriere beneficiezi de o reducere de 22%.

Cod ANC: 5142.2.1

Formular Înscriere

Începerea cursurilor

Acte necesare

  • Buletin de identitate original și copie
  • Certificat de naștere original și copie
  • Certificat de căsătorie, dacă este cazul și doar pentru cei care și-au schimbat numele original și copie
  • Diplomă de studii sau foaie matricolă original și copie
  • Adeverință medicală (apt curs calificare) de la medicul de familie
  • Dosar cu șină

Vezi și alte cursuri

envelopephone-handsetmap-markerchevron-down