Curs masaj reflexogen

Preț -  795 lei
Durată curs - 6 săptămâni
Condiții de înscriere - învățământ liceal

Curs masaj reflexogen

Masajul reflexogen este un tratament prin masarea punctelor reflexe care sunt sensibile si trebuie activate. Un absolvent de curs masaj reflexogen va sti sa puna in aplicare cele mai bune metode, pentru anumite puncte reflexogene care au legatura cu toate sistemele organismului uman. Totodata un lucrator in acest domeniu va sti ca masajul reflexogen este foarte important in tratarea mai multor afectiuni. In cadrul acestei meserii, practicantul maseaza partile corpului, si in principal piciorul si talpa acestuia.

Descriere curs masaj reflexogen

Prin participarea la acest curs de masaj reflexogen, veti avea posibilitatea sa invatati si sa puneti in practica tehnicile corespunzatoare de masaj, pentru refacerea organelor si a sistemelor corpului uman. De asemenea veti afla informatii si despre tot ceea ce inseamna corpul uman. Totodata veti dobandi si avantajele masajului reflexogen, iar in cadrul cursului veti afla ca masajul poate fi aplicat la persoanele de toate varstele, nu are contraindicatii, nu este un tratament toxic, nu intra in conflict cu un tratament medicamentos. Cursul de masaj reflexogen, ofera posibilitatea de a intra in contact cu informatii ce tin de cabinet, conditii igienico-sanitare, autopregatire, activitati de pregatire si aplicare a masajului reflexogen.
Participarea la cursul de masaj reflexogen poate oferi o serie de beneficii majore in ceea ce priveste desfasurarea activitatii in acest domeniu. In aceste conditii veti avea posibilitatea sa aflati detalii despre tehnicile corespunzatoare pentru acest tip de masaj, si despre corpul uman. Totodata veti avea avantajul de a sti ca masajul reflexogen este ideal pentru tratarea mai multor tipuri de afectiuni printre care putem aminti, migrenele, insomnii, stres, ameteli, anxietate, atacuri de panica, gastrite, ulcer, colite, hemoroizi, hipertensiune, bronsite, etc. Pe de alta parte odata cu finalizarea cursurilor, veti avea posibilitatea sa activati intr-un domeniu curat, relaxant, si care poate oferi multe beneficii financiare.

Competentele profesionale dobandite in urma cursului

Dupa ce cursurile de masaj reflexogen vor ajunge la final, veti putea dobandi pe langa certificatul de absolvire si unele competente profesionale, printre care putem aminti:

 • autopregatirea in ceea ce priveste efectuarea masajelor,
 • stabilirea tehnicilor de masaj,
 • aplicarea masajului refelexogen,
 • comunicarea eficienta la locul de munca,
 • asigurarea conditiilor necesare igienico-sanitare,
 • aplicare NPM si PSI,
 • planificarea sedintelor de masaj si pregatirea cabinetului.

Cursurile se vor desfășura sub atenta îndrumare a unui tehnician în domeniu

Cu o experiență de peste 22 de ani în organizarea de cursuri de calificare inițiere si perfecționare C.P.P.Alexanders organizează doar cursuri cu diplome recunoscute național și internațional. Lectori cu experiență te vor ghida pe tot parcursul cursului atât în practică cât și în teorie și vei avea la dispoziție suport de curs și mijloace moderene de învățare. De asemeni venim în ajutorul cursanților noștrii cu un program flexibil de curs pentru că înțelegem vremurile în care trăim și mai mult de atât poți plăti și în rate, pâna la terminarea cursului după un program stabilit de comun acord când semnezi contractul de formare profesională. Mai mult de atât ai la dispoziție reduceri tot timpul anului, tocmai pentru a te ajuta să te califici în meseria pe care ți-o dorești.

* durata cursului poate varia, în funcție de sărbătorile legale.

* la plata integrală, la înscriere beneficiezi de o reducere de 22%.

Cod ANC: 3226.3.1

Formular Înscriere

Începerea cursurilor

Acte necesare

 • Buletin de identitate original și copie
 • Certificat de naștere original și copie
 • Certificat de căsătorie, dacă este cazul și doar pentru cei care și-au schimbat numele original și copie
 • Diplomă de studii sau foaie matricolă original și copie
 • Adeverință medicală (apt curs calificare) de la medicul de familie
 • Dosar cu șină

Vezi și alte cursuri

envelopephone-handsetmap-markerchevron-down