Curs masaj terapeutic

Preț -  795 lei
Durată curs - 6 săptămâni
Condiții de înscriere - învățământ liceal
Diploma obținută - certificat de absolvire recunoscut internațional

Curs masaj terapeutic

Acest masaj terapeutic, mai poarta denumirea si de masaj medicinal si se refera la procedurile de recuperare medicala. In acest sens, pentru a fi pus in practica in cele mai bune conditii este important ca un maseur sa aiba cunostinte solide de fizilogie, fiziopatologie si de anatomie. Un maseur in cadrul masajului terapeutic trebuie sa cunoasta tehnicile care stau la baza acestui tip de masaj si in cazul caror afectiuni se recomanda masajul terapeutic, aplicand cele mai bune metode. Un absolvent al unui curs de masaj terapeutic va sti sa foloseasca tehnicile cele mai indicate pentru hernia de disc, pentru discopatie si dureri in zona cefei, dar si pentru problemele ce tin de spondiloza cervicala, etc.

Descriere curs masaj terapeutic

Daca veti urma acest curs de masaj terapeutic, veti avea ocazia sa invatati multe tehnici de masaj, in functie de afectiunile pacientilor ce vor trebui tratate. De asemenea veti invata si cum sa va duceti obiectivele la bun sfarsit, pentru ca pacientii sa se bucure de cele mai bune rezultate. Apoi, veti putea practica aceasta meserie de viitor, si veti lucra pentru persoanele care sufera de diferite afectiuni, si care doresc sa isi pastreze starea de sanatate. Pe durata cursului, veti putea pune in practica cele mai bune metode de masaj terapeutic, si veti invata si teoria necesara.

Veti avea parte si de unele avantaje insemnate in cazul in care veti lua parte la acest curs masaj terapeutic, si veti sti sa puneti in practica tot ceea ce ati invatat. Veti sti sa faceti miscari variate de alunecare a mainilor pe suprafata corpului, sa aplicati presiune in profunzime, sa strangeti sau sa stoarceti tesuturi. Printre beneficiile pe care le veti insusi ca urmare a participarii la aceste cursuri de masaj terapeutic, se numara si faptul ca veti sti sa stimulati circulatia sanguina, sa imbunatatiti considerabil nutritia, si oxigenarea anatomica, a metabolismului, si veti indeparta oboseala, oferind o stare mai buna de sanatate si de dispozitie.

Cursurile se vor desfășura sub atenta îndrumare a unui tehnician în domeniu

Cu o experiență de peste 22 de ani în organizarea de cursuri de calificare inițiere si perfecționare C.P.P.Alexanders organizează doar cursuri cu diplome recunoscute național și internațional. Lectori cu experiență te vor ghida pe tot parcursul cursului atât în practică cât și în teorie și vei avea la dispoziție suport de curs și mijloace moderene de învățare.
 De asemeni venim în ajutorul cursanților noștrii cu un program flexibil de curs pentru că înțelegem vremurile în care trăim și mai mult de atât poți plăti și în rate, pâna la terminarea cursului după un program stabilit de comun acord când semnezi contractul de formare profesională. Mai mult de atât ai la dispoziție reduceri tot timpul anului, tocmai pentru a te ajuta să te califici în meseria pe care ți-o dorești.

* durata cursului poate varia, în funcție de sărbătorile legale.

* la plata integrală, la înscriere beneficiezi de o reducere de 22%.

Cod ANC: 3226.3.1

Formular Înscriere

Începerea cursurilor

Acte necesare

  • Buletin de identitate original și copie
  • Certificat de naștere original și copie
  • Certificat de căsătorie, dacă este cazul și doar pentru cei care și-au schimbat numele original și copie
  • Diplomă de studii sau foaie matricolă original și copie
  • Adeverință medicală (apt curs calificare) de la medicul de familie
  • Dosar cu șină

Vezi și alte cursuri

envelopephone-handsetmap-markerchevron-down