Ocupatia presupune o sfera larga de competente, avand în vedere gama variata a preparatelor din carne cu tehnologii similare pe grupe mari de preparate si in acelasi timp specifice pentru fiecare tip de sortiment în parte.Fabricarea preparatelor din carne implica utilizarea de instalatii si utilaje cu caracteristici si parametrii de functionare specifici varietãtii sortimentelor de preparate.Fabricarea preparatelor din carne implica utilizarea de instalatii si utilaje cu caracteristici si parametrii de functionare specifici varietatii sortimentelor de preparate.De aceea, pe langa competentele de productie privind tehnologia generala si specifica de fabricatie a diferitelor tipuri de sortimente, ocupatia implica si capacitatea de exploatare si utilizare a instalatiilor si utilajelor pentru toate operatiile si fazele de prelucrare.
Cu o experiență de peste 22 de ani în organizarea de cursuri de calificare inițiere si perfecționare C.P.P.Alexanders organizează doar cursuri cu diplome recunoscute național și internațional. Lectori cu experiență te vor ghida pe tot parcursul cursului atât în practică cât și în teorie și vei avea la dispoziție suport de curs și mijloace moderene de învățare.
De asemeni venim în ajutorul cursanților noștrii cu un program flexibil de curs pentru că înțelegem vremurile în care trăim și mai mult de atât poți plăti și în rate, pâna la terminarea cursului după un program stabilit de comun acord când semnezi contractul de formare profesională. Mai mult de atât ai la dispoziție reduceri tot timpul anului, tocmai pentru a te ajuta să te califici în meseria pe care ți-o dorești.
* durata cursului poate varia, în funcție de sărbătorile legale.
* la plata integrală, la înscriere beneficiezi de o reducere de 22%.
Cod ANC: 827107 – Operator la fabricarea mezelurilor