PENTRU CĂ ÎMPLINIM 22 DE ANI DE CÂND ORGANIZĂM CURSURI DE CALIFICARE, INIȚIRE ȘI PERFECȚIONARE VĂ OFERIM 22% REDUCERE LA TOATE CURSURILE!

BENEFICIATI DE REDUCERI SI PUTETI PLATI IN RATE!

La CPP Alexander’s beneficiati de reduceri si puteti deveni partenerul nostru. 10% reducere pentru fiecare cursant recomandat de dumneavoastra. 10% reducere si in cazul in care membrii ai aceleasi familii sunt cursantii nostrii. 20% reducere pentru someri. 20% reducere pentru elevii si studentii care studiaza la zi. 20% reducere pentru cei care lucreaza in domeniu, nu au calificare si achita integral la inscriere. La CPP Alexander’s plata cursurilor se poate face si in rate dupa un program stabilit la semnarea contractului. Atentie!!! Reducerile nu se cumuleaza!

CEI MAI BUNI LECTORI CU EXPERIENTA DE PESTE 18 ANI!

La CPP ALEXANDER’S gasiti cei mai buni lectori, specialisti in domeniul lor cu vasta experienta ce va stau la dispozitie pentru a va impartasi din tainele meseriei lor. Infiintat in anul 1999 C.P.P. ALEXANDER’S este recunoscut ca fiind unul din cele mai vechi si deci mai experimentate Centre de Pregatire Profesionala din Romania, care organizeaza cursuri de calificare initiere si perfectionare autorizate. In acest timp am reusit sa calificam peste 30.000 de cursanti pe care i-am ajutat sa isi indeplineasca visele si sa isi construiasca o cariera de succes. La C.P.P. ALEXANDER’S practica este asigurata in unitatile cu care colaboram. De asemeni la terminarea cursurilor de calificare, initiere si perfectionare C.P.P. ALEXANDER’S va poate ajuta sa va gasiti un loc de munca in domeniu.

PRACTICA ASIGURATA SI PROGRAM DE CURS FLEXIBIL!

Practica reprezinta trei sferturi din curs de aceea trebuie sa ii acordam atentia necesara. Practica este asigurata in laboratoarele, saloanele, restaurantele, hotelurile, etc. colaboratorilor nostrii, dar si in salile de curs. In functie de activitatea dvs. inca din perioada de practica, puteti ramane angajat permanent la unul dinre colaboratorii nostri la care ati facut practica. In vremurile alerte in care traim, tuturor nu ne mai ajunge timpul, de aceea CPP Alexander’s incearca sa vina in sprijinul dumneavoastra. Putem stabili programul orelor de curs in functie de orarul dumneavoastra dar si de cel al profesorului.

IN ATENTIA PERSOANELOR JURIDICE !

Nu uitati ! Costul cursurilor de calificare initiere si perfectionare este deductibil din impozitul pe profit ! C.P.P. Alexander’s poate organiza orice curs de calificare initiere si perfectionare de care aveti nevoie, chiar daca el nu se afla momentan intre cursurile acreditate si expuse in acest site. Daca dvs. va doriti un anume curs si acesta se regaseste in C.O.R. noi va putem ajuta, indiferent de curs! La peste 10 cursanti adusi, cursul se poate organiza la sediul dumneavoastra, dupa un program stabilit de comun acord. De asemeni la peste 15 cursanti pretul cursurilor poate fi negociat SI VA GARANTAM CEL MAI BUN PRET DE PE PIATA IN RAPORTUL CLITATE/PRET! C.P.P. Alexander’s va poate oferi consultanta in gasirea celor mai bune solutii pentru dumneavoastra si angajatii dumneavoastra. C.P.P. Alexander’s va ofera servicii de orientare si consiliere cat si evaluari periodice.

Cursuri de Calificare, Inițiere și Perfecționare Autorizate, Diplome Recunoscute Internațional!

22 DE ANI DE EXPERIENȚĂ ÎN ORGANIZAREA DE CURSURI, DE ACEEA VĂ OFERIM 22% REDUCERE LA TOATE CURSURILE PENTRU PLATA INTEGRALĂ, LA ÎNSCRIERE! CURSURI ACREDITATE! PRACTICĂ ASIGURATĂ! CEI MAI BUNI LECTORI! SUPORT DE CURS! MATERIALE INCLUSE! PROGRAM FLEXIBIL! PLATĂ ȘI ÎN RATE! REDUCERI! ANGAJĂRI!

Beneficiază acum de ofertele CPP Alexander’s la cursurile de calificare, inițiere și perfecționare!

VIZIUNE!

Prin calitatea serviciilor oferite și metodele moderne de organizare a cursurilor de calificare, inițiere și perfecționare ne dorim să ajungem Centrul de Pregătire Profesională preferat în rândul cursanților atât din București cât și din țară. Vrem ca, astfel, cursurile de calificare, inițiere și perfecționare, pe care noi le organizăm să devină un reper în domeniu și să ridicăm ștacheta în materie de calitate și profesionalism.

SUCCES!

Succesul cursurilor de calificare inițiere și perfectionare organizate de C.P.P. Alexander’s se bazează în primul rând pe muncă și dedicatie continuă. Aceste idealuri le transmitem și cursanților noștrii, iar aceștia înteleg încă de la începerea cursului, că munca și perseverența în parcurgerea cursului se vor răsfrânge pe viitor asupra întregii lor activități profesionale și îi vor ajuta să-și practice meseria cu succes.

EXPERIENȚĂ!

Înființat în anul 1999, Centrul de Pregătire Profesională Alexander`s, are o experiență de peste 22 de ani în organizarea de cursuri de calificare, inițiere și perfecționare. Ne mândrim cu peste 35000 de absolvenți, care au reușit și cu ajutorul nostru, să își găsească un loc de muncă stabil, astfel  clădindu-și o carieră de succes în urma finalizării cursului.

PASIUNE!

Pasiune și profesionalism. Aceste doua elemente sunt coloanele de susținere, pe care ne bazăm în organizarea cursurilor de calificare, inițiere și perfecționare, pe care le organizăm. Credem cu tărie că pasiunea pentru meserie și profesionalismul cu care o exerciți, se transferă și asupra cursanților noștrii, astfel încât pasiunile lor să se materializeze în meserii durabile, prin care aceștia iși pot clădi un viitor pentru ei și pentru familiile lor.

Disponibile acum

0 Cursuri inițiere și perfecționare
0 Cursuri nivel II
0 Cursuri nivel III
0 Cursuri nivel IV
0 Workshopuri

Cursuri de calificare pentru firme

Centrul de Pregătire Profesională Alexander’s vine în întâmpinarea companiilor care doresc să iși califice personalul în vederea eficientizării activităților zilnice. Având în vedere deductibilitatea cursurilor de calificare, inițiere și perfectionare, din impozitul pe profit, tot mai multe firme caută să-și califice personalul. De-a lungul anilor, am înteles că fiecare companie are specificul ei și astfel, am creat pachete personalizate de cursuri de calificare, inițiere și perfectionare, menite să satisfacă nevoile orcarui tip de activitate. CPP Alexander’s oferă consultanță în găsirea celor mai avantajoase condiții pentru dumneavoastră și angajații dumneavoastră, servicii de orientare și consiliere profesională, cât și evaluari periodice în urma cursurilor de calificare, inițiere și perfectionare. Pentru grupuri de peste 10 cursanți, cursul de calificare se poate organiza la sediul companiei dumneavoastră, după un program flexibil, stabilit de comun acord, iar prețul este negociabil, bineînțeles în funcție și de numărul de cursanți.

Ne recomandă

CE SPUN CURSANȚII NOȘTRII

De ce este bine sa alegi cursuri de calificare acreditate?

Deoarece cursurile de calificare autorizate de Ministerul Muncii, Ministerul Educației și Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC) reprezintă cartea ta de vizită în viitorul domeniu în care îți dorești să te califici.

Cu acest certificat de calificare te poți angaja oriunde în țară și străinătate, recunoașterea internațională este valabilă după aplicarea apostilei de la Haga.

Firmele din țară și din străinătate nu mai angajează fără diplomă de calificare.

Cât costă un curs de calificare?

Taxele de curs variază în funcție de cursul de calificare inițiere și perfecționare. Sigur ca un curs de calificare cu o durata de 6 luni este mai scump decât un curs de inițiere de o zi, sau de o săptămână, dar trebuie să ținem cont și de specificul cursului, căci un curs care necesită mai multe resurse și materiale de asemeni este mai scump decât unul care nu are nevoie de prea multe. Intră pe pagina cu cursuri pentru a îți alege cursul dorit și acolo poți vedea cât costă, cât durează, ce competențe obții după terminarea lui, etc. Investește în viitorul tău profesional.

Cât durează un curs de calificare?

Cea mai lunga durată a cursurilor poate fi de 6 luni, iar cea mai scurtă poate fi de o zi. Durata cursului ține de specializare, de nivelul de calificare și de domeniu. Certificatele de calificare și de absolvire, obținute în urma unui curs de formare profesională, sunt recunoscute atât în țară, cât și în străinătate (mai multe detalii vezi aici). Acestea sunt eliberate la 45 de zile după terminarea cursului și absolvirea examenului final.

În ce domenii mă pot califica?

În diverse domenii, în funcție de tipul de curs urmat.

După terminarea cursului și a examenului final dobândești un certificat de calificare, sau de absolvire recunoscut național și internațional.

Certificatul de calificare vine însoțit și de un supliment descriptiv ce arată competențele însușite.