PENTRU CA IMPLINIM 21 DE ANI, TOATA LUNA MARTIE AVEM 21% REDUCERE LA TOATE CURSURILE DE INFRUMUSETARE !

BENEFICIATI DE REDUCERI SI PUTETI PLATI IN RATE!

La CPP Alexander’s beneficiati de reduceri si puteti deveni partenerul nostru. 10% reducere pentru fiecare cursant recomandat de dumneavoastra. 10% reducere si in cazul in care membrii ai aceleasi familii sunt cursantii nostrii. 20% reducere pentru someri. 20% reducere pentru elevii si studentii care studiaza la zi. 20% reducere pentru cei care lucreaza in domeniu, nu au calificare si achita integral la inscriere. La CPP Alexander’s plata cursurilor se poate face si in rate dupa un program stabilit la semnarea contractului. Atentie!!! Reducerile nu se cumuleaza!

CEI MAI BUNI LECTORI CU EXPERIENTA DE PESTE 18 ANI!

La CPP ALEXANDER’S gasiti cei mai buni lectori, specialisti in domeniul lor cu vasta experienta ce va stau la dispozitie pentru a va impartasi din tainele meseriei lor. Infiintat in anul 1999 C.P.P. ALEXANDER’S este recunoscut ca fiind unul din cele mai vechi si deci mai experimentate Centre de Pregatire Profesionala din Romania, care organizeaza cursuri de calificare initiere si perfectionare autorizate. In acest timp am reusit sa calificam peste 30.000 de cursanti pe care i-am ajutat sa isi indeplineasca visele si sa isi construiasca o cariera de succes. La C.P.P. ALEXANDER’S practica este asigurata in unitatile cu care colaboram. De asemeni la terminarea cursurilor de calificare, initiere si perfectionare C.P.P. ALEXANDER’S va poate ajuta sa va gasiti un loc de munca in domeniu.

PRACTICA ASIGURATA SI PROGRAM DE CURS FLEXIBIL!

Practica reprezinta trei sferturi din curs de aceea trebuie sa ii acordam atentia necesara. Practica este asigurata in laboratoarele, saloanele, restaurantele, hotelurile, etc. colaboratorilor nostrii, dar si in salile de curs. In functie de activitatea dvs. inca din perioada de practica, puteti ramane angajat permanent la unul dinre colaboratorii nostri la care ati facut practica. In vremurile alerte in care traim, tuturor nu ne mai ajunge timpul, de aceea CPP Alexander’s incearca sa vina in sprijinul dumneavoastra. Putem stabili programul orelor de curs in functie de orarul dumneavoastra dar si de cel al profesorului.

IN ATENTIA PERSOANELOR JURIDICE !

Nu uitati ! Costul cursurilor de calificare initiere si perfectionare este deductibil din impozitul pe profit ! C.P.P. Alexander’s poate organiza orice curs de calificare initiere si perfectionare de care aveti nevoie, chiar daca el nu se afla momentan intre cursurile acreditate si expuse in acest site. Daca dvs. va doriti un anume curs si acesta se regaseste in C.O.R. noi va putem ajuta, indiferent de curs! La peste 10 cursanti adusi, cursul se poate organiza la sediul dumneavoastra, dupa un program stabilit de comun acord. De asemeni la peste 15 cursanti pretul cursurilor poate fi negociat SI VA GARANTAM CEL MAI BUN PRET DE PE PIATA IN RAPORTUL CLITATE/PRET! C.P.P. Alexander’s va poate oferi consultanta in gasirea celor mai bune solutii pentru dumneavoastra si angajatii dumneavoastra. C.P.P. Alexander’s va ofera servicii de orientare si consiliere cat si evaluari periodice.

Cursuri de Calificare, Inițiere și Perfecționare Autorizate, Diplome Recunoscute

21 DE ANI DE EXPERIENȚĂ ÎN ORGANIZAREA DE CURSURI! CURSURI ACREDITATE! PRACTICĂ ASIGURATĂ! CEI MAI BUNI LECTORI! SUPORT DE CURS! MATERIALE INCLUSE! PROGRAM FLEXIBIL! PLATĂ ȘI ÎN RATE! REDUCERI!

Beneficiază acum de ofertele CPP Alexander’s la cursurile de calificare, inițiere și perfectionare!

VIZIUNE!

Prin calitatea serviciilor oferite și metodele moderne de organizare a cursurilor de calificare, inițiere și perfecționare ne dorim să ajungem Centrul de Pregătire Profesională preferat în randul cursanților atât din București cât și din țară. Vrem ca, astfel, cursurile de calificare, inițiere și perfecționare, pe care noi le organizăm să devină un reper în domeniu și să ridicăm ștacheta în materie de calitate și profesionalism.

SUCCES!

Succesul cursurilor de calificare inițiere și perfectionare organizate de C.P.P. Alexander’s se bazează în primul pe muncă și dedicatie continuă. Aceste idealuri le transmitem și cursanților noștrii, iar aceștia înteleg încă de la începerea cursului, că munca și dedicația în parcurgerea cursului se vor răsfrânge pe viitor asupra întregii lor activități profesionale și îi vor ajuta să-și practice meseria cu succes.

EXPERIENȚĂ!

Înființat în anul 1999, Centrul de Pregătire Profesională Alexander`s, are o experiență de peste 21 ani în organizarea de cursuri de calificare, inițiere și perfecționare. Ne mândrim cu peste 35000 de absolvenți, care au reușit și cu ajutorul nostru, să își găsească un loc de muncă stabil, astfel  clădindu-și o carieră de succes în urma finalizării cursului.

PASIUNE!

Pasiune și profesionalism. Aceste doua elemente sunt coloanele de susținere, pe care ne bazăm în organizarea cursurilor de calificare, inițiere și perfecționare, pe care le organizăm. Credem cu tărie că aceste două coloane de susținere, se transferă și asupra cursanților noștrii, astfel încât pasiunile lor să se materializeze în meserii durabile, prin care aceștia iși pot clădi un viitor pentru ei și pentru familiile lor.

Disponibile acum

0 Cursuri inițiere și perfecționare
0 Cursuri nivel II
0 Cursuri nivel III
0 Cursuri nivel IV
0 Workshopuri

Cursuri de calificare pentru firme

Centrul de Pregătire Profesională Alexander’s vine în întâmpinarea companiilor care doresc să iși califice personalul în vederea eficientizării activităților zilnice. Având în vedere deductibilitatea cursurilor de calificare, inițiere și perfectionare, din impozitul pe profit, tot mai multe firme caută să-și calificae personalul. De-a lungul anilor, am înteles că fiecare companie are specificul ei și astfel, am creat pachete personalizate de cursuri de calificare, inițiere și perfectionare, menite să satisfacă nevoile orcarui tip de activitate. CPP Alexander’s oferă consultanță în găsirea celor mai avantajoase condiții pentru dumneavoastră și angajații dumneavoastră, servicii de orientare și consiliere profesională, cât și evaluari periodice în urma cursurilor de calificare, inițiere și perfectionare. Pentru grupuri de peste 10 cursanți, cursul de calificare se poate organiza la sediul companiei dumneavoastră, după un program flexibil, stabilit de comun acord, iar prețul este negociabil.

Ne recomandă

CE SPUN CURSANȚII NOȘTRII

De ce este bine sa alegi cursuri de calificare acreditate?

Deoarece cursurile de calificare autorizate de Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei si Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC) reprezinta cartea ta de vizita in viitorul domeniu in care iti doresti sa te califici. Deoarece firmele din tara si din strainatate nu mai angajeaza fara diploma de calificare.

Cat costa un curs de calificare?

Pretul variaza in functie de cursul de calificare initiere si perfectionare. Sigur ca un curs de calificare cu o durata de 6 luni este mai scump decat un curs de initiere de o zi, sau de o saptamana, dar trebuie sa tinem cont si de specificul cursului, caci un curs care necesita mai multe resurse de asemeni este mai scump decat unul care nu are nevoie de prea multe. Intra pe pagina cu cursuri pentru a afla ce cursuri iti poti alege si cat costa aceste cursuri. Investeste cat mai organizat in viitorul tau profesional.

Cat dureaza un curs de calificare?

Cea mai lunga durata a cursurilor poate fi de 6 luni, iar cea mai scurta poate fi de o zi. Durata cursului tine de specializare, de nivelul de calificare si de domeniu. Certificatele de calificare si de absolvire, obtinute in urma unui curs de formare profesionala, sunt recunoscute atat in tara, cat si in strainatate (mai multe detalii vezi aici). Acestea sunt eliberate dupa absolvirea unui curs si absolvirea examenului final.

In ce domenii ma pot califica?

In diverse domenii, in functie de tipul de curs urmat. Dupa terminarea cursului si a examenului final dobandesti un certificat de calificare, sau de absolvire recunoscut national si international. Un certificat de acest gen vine insotit si de un supliment descriptiv ce arata competentele insusite.