Cursuri la distanta la CPP Alexander’s

Dezvoltarea economica actuală nu permite celor ce vor să învețe sau să se perfecționeze, să fie inactivi, să fie nevoiți să aleagă între cursuri și serviciu. Cursantului trebuie să i se ofere posibilitatea de a lucra și de a studia în același timp.
Dacă ai un job full-time ăi nu ești calificat, dacă ai copii, dacă locuiesti și lucrezi în altă localitate și nu poți merge zilnic la cursuri, ai la dispoziție varianta studiului la distanță.
Programa după care studiezi este aceeași cu cea a cursanților de la zi, examenele sunt similare, iar certificatul de calificare același. Avantajul este că îți poți vedea liniștit de programul tău și poți învăța în timpul liber, în weekenduri sau în vacanțe. Cele mai importante caracteristici ale studiului la distanță sunt flexibilitatea și învățarea independentă.
Obtineți astfel competențe și abilități pentru un loc de muncă mai bine plătit, studiind individual, mult mai motivat și știind exact ceea ce vreți.
CPP Alexander’s, prin programele sale de pregătire, vă oferă posibilitatea de a alege aceasta formă de ănvățare. Dumneavoastră, cursanților, vi se vor oferi materiale electronice, acces la resurse de învățare, intâlniri cu formatorii (ca raspuns la solicitarile dumneavoastră dar nu obligatorii o dată pe lună) sau consultații online si bineînțeles veți păstra legătura cu lectorul 24 din 24!

De asemeni nu trebuie să uităm partea practică care ocupă 3 sferturi din curs. Puteți parcurge partea practică în orașul dvs. la o unitate agreată de comun acord.

La terminarea perioadei de studiu, când dumneavoastră stabiliți, de comun acord cu formatorii noștrii că sunteți pregătit, vă invităm la sediul nostru pentru o pregătire intensivă pentru examenul final.

In felul acesta vă putem garanta că obțineți cea mai bună pregătire în meseria pe care v-ați ales-o!

Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published.