Curs unghii false, stilist protezist unghii. Informatii generale

Pret

  895 Lei 

La inscriere platiti 50 lei, care fac parte din suma de mai sus, restul in rate!

Durata Curs

6 saptamani, dar poate varia, in functie de sarbatorile legale

Conditii de inscriere

Descrierea meseriei de stilist protezist, unghii false

Meseria de stilist protezist unghii false este una foarte usoara si frumoasa si nu necesita foarte mult efort pentru cei ce o practica din placere si pasiune. Stilistul protezist unghii false trebuie sa asigure ingrijirea unghiilor si a mainilor prin cele mai moderne si eficiente metode, aplicarea de unghii false, prin actiuni neagresive, care nu vor pune niciodata in pericol clientela. In aceste conditii stilistul protezist unghii false va trebui sa foloseasca trusa de manichiura, care contine aparate de frezat, prin care se vor pregati unghiile pentru aplicarea celor false, si apoi decorarea acestora, unde ne vom folosi indemanarea, imaginatia si rabdarea pentru a obtine o opera de arta (fara sa exageram cu nimic). Meseria de stilist protezist unghii false este una placuta si care poate aduce de asemenea beneficii financiare insemnate. Dupa terminarea acestui curs, respectiv dupa examenul final vei obtine un certificat de calificare autorizat de Stilist Protezist Unghii False cu care vei putea profesa atat in tara, cat si in strainatate. Cursul este acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, ca de altfel toate cursurile pe care le organizeaza Centrul de Pregatire Profesionala Alexanders.

Materialele si suportul de curs sunt puse la dispozitie de CPPAlexanders.

Descriere curs unghii false, stilist protezist

In cadrul acestui curs unghii false, stilist protezist unghii veti dobandi cunostintele necesare pentru persoanele ce doresc sa urmeze o cariera in acest domeniu. La cursul  unghii false, stilist protezist unghii vor putea participa toate persoanele ce vor sa cunoasca mai multe detalii despre ingrijirea unghiilor, si aplicarea de unghii false. Pot face acest curs si acele persoane care nu isi doresc neaparat sa urmeze o cariera in acest domeniu, ci doar vor sa se informeze despre cum isi pot ingriji unghiile in cele mai bune conditii. Pe parcusul acestui curs unghii false, stilist protezist unghii participantii vor avea posibilitatea sa afle detalii despre morfologia mainilor si a unghiilor, despre combinarea materialelor, culorile, si efectele diverse, informatii despre pictarea si aplicarea de unghii false. De asemenea ei vor invata si cum pot raspunde cerintelor clientilor, pentru ca acestia la final sa fie multumiti.

Prin participarea la acest curs unghii false, stilist protezist unghii veti avea posibilitateasa beneficiati si de unele avantaje, iar cel mai mare dintre acestea, este faptul ca veti sti cum sa aplicati unghii false, si cum sa folositi cele mai bune produse si materiale in acest sens. Veti cunoaste detalii si veti da dovada de rabdare, finete, precizie, simt estetic, si imaginatie, si este posibil sa descoperiti aceste lucruri, care nu credeati ca le aveti. Un stilist de unghii false va sti de asemenea sa se organizeze, si va pune la punct actiuni de planificare, si de gestionare, iar aceste lucruri pot prezenta avantaje multiple.

Competentele profesionale dobandite la cursul unghii false, stilist protezist unghii

Dupa participarea la aceste cursuri unghii false veti avea ocazia sa deprindeti unele competente profesionale, printre care:

  • Asigurarea conditiilor de igiena la locul de munca
  • Aplicare normelor de SSM si PSI
  • Construirea unghiilor false
  • Crearea aspectului natural al unghiilor false
  • Protezarea unghiilor deteriorate
  • Demontarea unghiilor false
  • Realizarea decoratiunilor pentru unghii

Cursuri de calificare asemanatoare oferite de centrul de pregatire profesionala CPP Alexander’s:

COAFURA / FRIZERIE / MANICHIURA-PEDICHIURA / INITIERE IN COSMETICA / TEHNICIAN MASEUR / MASAJ SOMATIC / MASAJ TERAPEUTIC / MASAJ REFLEXOGEN / DRENAJ LIMFATIC / MAKE-UP / TEHNICIAN COSMETICIANNAIL ART / OJA SEMIPERMANENTA / EPILARE TRADITIONALA / EPILARE CU CEARA DE UNICA FOLOSINTA / PEELING / TEHNICA PENSATULUI