Ce stii sa faci?

Ca sa te angajezi in Bucuresti, trebuie in primul rand sa stii sa faci ceva. Aceasta este principala problema pentru care majoritatea celor care stau in somaj ani de zile nu pot sa isi gaseasca un job: nu stiu sa faca nimic. In societatea contemporana trebuie sa raspunzi cat mai diversificat la intrebarea “Ce stii sa faci?”… Daca […]

admin@cppalexanders

iunie 17, 2022

Ca sa te angajezi in Bucuresti, trebuie in primul rand sa stii sa faci ceva. Aceasta este principala problema pentru care majoritatea celor care stau in somaj ani de zile nu pot sa isi gaseasca un job: nu stiu sa faca nimic. In societatea contemporana trebuie sa raspunzi cat mai diversificat la intrebarea “Ce stii sa faci?”… Daca nu stii sa faci nimic, munca de necalificat este cea care te va ingropa. Din fericire, in ziua de azi e destul de simplu sa urmezi niste cursuri de calificare si sa inveti o meserie, dar trebuie in primul rand sa vrei asta, sa vrei sa iti depasesti conditia si sa ai siguranta ca esti pregatit 100% pentru un anumit job.

Cu cat ai mai multe calificari cu atat iti va fi mai usor sa gasesti de lucru

Daca esti calificat si vrei sa lucrezi in Bucuresti, poti gasi multe joburi. Repet, e foarte IMPORTANT sa stii sa faci ceva si sa ai calificare in domeniu. Daca esti tanar, probabil ai fost deja la mai multe interviuri dar nu te crede nimeni  pe cuvant ca stii  pe calculator sau alta calificare daca nu le arati si o diploma in acest sens. Cursurile de calificare sunt sansa ta sa iti asiguri un viitor si sa faci o cariera in campul muncii, sunt primul pas pe care trebuie sa il fac oriunde ai lucra, nu neaparat la Bucuresti.

Posibilitatile de angajare cresc exponential cu cat ai mai multe calificari, cred ca este destul de normal sa fie asa. Deocamdata nu am ajuns precum nemtii ca sa ne permitem sa avem acelasi job toata viata. Suntem nevoiti sa ne cautam viitorul in orice directie care pare sa fie sigura cat de cat si putem face acest lucru doar daca suntem calificati.

envelopephone-handsetmap-markerchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram