Curs Coafor Canin. Pe perioada cursurilor, cursantii cat si proprietarii de câini şi pisici pot beneficia gratuit de servicii de înfrumuseţare canină!

Pret

3895 Lei 

La inscriere platiti 100 lei, care fac parte din suma de mai sus, restul in rate!

Durata Curs

20 de saptamani, dar poate varia in functie de sarbatorile legale.

Conditii de inscriere

Iubesti animalele si iti doresti sa lucrezi cu acestea? Ai o pasiune in a aranja, coafa, pieptana propriul animal de companie pentru a arata cat mai chic si cat mai ingrijit?!Acum poti invata totul despre dog grooming, toaletaj canin, coafor canin venind la cursul de coafor canin organizat de CPPAlexanders, unde specialisti in domeniu va vor invata toate aceste lucruri interesante: toaletarea si cosmetizarea canina si feline (taiere unghii, curatat urechi, vidare glande perianale), tuns, spalat, periapt, parfumat, anatomia, scurt istoric, origini, tipuri de rase, dermatologie, comportamentul cainelui, reactii, comunicarea cu clientii, rase de caini, grupe de caini, tunsori standard, tunsori de expozitie, trucuri, cosmetica canina, precum şi multe secrete legate de întreţinerea îndrăgitelor animale de companie.

Poti face cursul de coafor canin, dog grooming in 2 feluri: timp de 20 de saptamani si atunci obtii un certificat de calificare, sau timp de 6 saptamani si atunci obtii un certificat de absolvire, alegerea iti apartine,  noua trebuie doar sa ne spui, la inscriere, ce iti doresti

Competenţe profesionale  COAFOR CANIN (DOG GROOMING) – cod COR 516402

 1. Comunicare și numerație
 2. Utilizarea calculatorului și prelucrarea informației
 3. Dezvoltare profesională
 4. Lucrul în echipă
 5. Relația cu clienții
 6. Asigurarea calității lucrărilor de coafură
 7. Asigurarea condițiilor de igienă la locul de muncă
 8. Aplicarea normelor SSM ,PSI și de protecție a mediului
 9. Dermatologia și anatomia animalelor de companie
 10. Pieptănarea și descâlcirea corectă a părului
 11. Realizarea coafurii

Cod ANC: 516402