Curs lucrător în comerț

Preț -  795 lei !!!
Începere curs - 01.04.2024
Durată curs - 10 săptămâni
Condiții de înscriere - învățământ gimnazial
Diploma obținută - certificat de calificare recunoscut internațional

Curs lucrător în comerț, curs lucrător comercial

Cursul de lucrator in comert orgnizat de CPP Alexanders are ca scop pregatirea si educarea tuturor persoanelor care sunt interesate de dezvolarea unei cariere in domeniul comertului. Cursul de lucrator comercial este accesibil celor care sunt la inceput de drum si doresc sa porneasca o afacere in domeniul comertului si serviciilor, fie ca sunt in etapa de formare profesionala sau nu. Insa, nu numai acestia pot avea parte de beneficii in urma unui astfel de curs. Cursul de lucrator in comert ii poate ajuta si pe cei care deja activeaza in aceasta zona. Prin intermediul cursului nostru ei isi pot dezvolta competentele in domeniu si pot fi pusi la curent cu cele mai recente schimbari. In cazul persoanelor care deja ocupa un post in domeniul comertului si serviciilor, insa nu au certificarea necesara pentru a le fi atestata calificarea, cursul de lucrator in comert organizat de CPP Alexanders vine in ajutor, oferind exact diploma de care acestia au nevoie, diploma acreditata si recunoscuta intern si international.

Descrierea cursului de lucrător în comerț

Cursul nostru utilizeaza tehnici moderne de predare si o abordare atat teoretica, cat si practica pentru a-i ajuta pe cursanti sa deprinda toate cunostintele utilizate in domeniul comertului si al serviciilor. Acestia vor avea parte de o pregatire profesionala care le va permite mai departe sa deruleze orice vanzare in bune conditii si la standarde ridicate. Toti cursantii vor capata abilitatile necesare pentru a sti cum sa prezinte produsele si serviciile aferente vanzarii. Mai mult, ei vor fi pusi la curent cu metodele de completare ale documentelor specifice activitatii de vanzare, precum chitante, borderouri sau facturi.

Pretul cursului de lucrator in comert include prestatia lectorilor, materialul didactic si CD-ul cu materialele de studiu si suportul de curs electronic si tiparit. Toti trainerii nostri au o experienta bogata in domeniu si abilitati pedagogice de inalta calitate. Prin intermediul lor, cursul de lucrator in comert va va ajuta sa dobanditi toate cunostintele necesare pentru o cariera de succes in domeniu.

La finalizarea cursului, toti participantii vor sustine un examen teoretic si practic pentru a le fi verificare cunostintele si abilitatile. In urma absolvirii cursului, ei vor primi un certificat de calificare, recunoscut la nivel national si international. Acest document le va permite sa profeseze in domeniul comertului si serviciilor, in tara sau in strainatate.

Competențe dobandite la cursul de lucrător în comerț

 • Comunicare si numeratie
 • Utilizarea calculatorului si preluarea informatiei
 • Comunicarea in limba straina / dezvoltare personala
 • Igiena si securitatea muncii / Lucru in echipa
 • Organizarea locului de munca
 • Pregatirea pentru intergrarea la locul de munca
 • Tranzitia de la scoala la locul de munca
 • Rezolvarea de probleme / Satisfacerea cerintelor clientilor
 • Comunicarea profesionala / Asigurarea calitatii
 • Protectia consumatorului
 • Calcule economice specifice aprovizionarii si distributiei marfurilor
 • Organizarea activitatii comerciale
 • Sortarea, depozitarea si pregatirea marfurilor pentru distributie
 • Administrarea ambalajelor si marfurilor
 • Aprovizionarea cu marfuri a magazinului in functie de ritmul vanzarilor zilnice

Cursurile se vor desfășura sub atenta îndrumare a unui tehnician în domeniu

Cu o experiență de peste 23 de ani în organizarea de cursuri de calificare inițiere si perfecționare C.P.P.Alexanders organizează doar cursuri cu diplome recunoscute național și internațional. Lectori cu experiență te vor ghida pe tot parcursul cursului atât în practică cât și în teorie și vei avea la dispoziție suport de curs, aparate, materiale și mijloace moderene de învățare. De asemeni venim în ajutorul cursanților noștrii cu un program flexibil de curs pentru că înțelegem vremurile în care trăim și mai mult de atât poți plăti și în rate, pâna la terminarea cursului după un program stabilit de comun acord când semnezi contractul de formare profesională. Mai mult de atât ai la dispoziție reduceri tot timpul anului, tocmai pentru a te ajuta să te califici în meseria pe care ți-o dorești.

* Durata cursului poate varia, în funcție de sărbătorile legale!!!

* La plata integrală, la înscriere beneficiezi de o reducere de 10%!!!

Cod ANC: 5220.1.1

Formular rezervare curs

Formular Înscriere

Începerea cursurilor

 

Acte necesare

 • Buletin de identitate original și copie
 • Certificat de naștere original și copie
 • Certificat de căsătorie, dacă este cazul și doar pentru cei care și-au schimbat numele original și copie
 • Diplomă de studii sau foaie matricolă original și copie
 • Adeverință medicală (apt curs calificare) de la medicul de familie

Vezi și alte cursuri

envelopephone-handsetmap-markerchevron-down