Locuri de muncă

Dorim sa ne largim echipa noastra de lectori cu formatori noi!

Vrei sa faci parte din echipa noastra?

Daca te regasesti in descrierea de mai jos poti da un plus de valoare echipei noastre si de aceea te asteptam sa ni te alaturi!

Deci, daca esti un bun specialist in domeniul tau, iti palce sa lucrezi cu oamenii si iti place sa predai si sa impartasesti si altora din experienta ta profesionala, ai entuziasm, rabdare, dar si abilitatea de a explica totul foarte clar, lucrand cu studentii nostrii interactiv atat visual cat si practic, cu studii de caz, exercitii si teste de evaluare.

Poti pregati si sustine cursul cu astfel de prezentari, cu 2/3 practica din totalul orelor de curs din programa, poti adapta prezentarea tinand cont de interesele si nivelul de cunostinte al cursantilor, si poti prioritiza informatiile, sustinand cursuri care sa clarifice si sa sumarizeze notiunile cele mai importante dintr-un domeniu, incadrandu-te in timpul disponibil.
Programul orelor de curs poate fii flexibil si poti sa predai periodic in weekend-uri, in timpul saptamanii in orele de dupa programul de lucru, in functie de programul tau si/sau al cursantilor.
Esti bine organizat si punctual, ai o atitudine deschisa si optimista, stii sa te faci placut.
Esti dispus sa iti actualizezi prezentarea si modul de predare in urma feedbackurilor si chiar iti doresti sa ajuti oamenii sa reuseasca in ceea ce si-au propus, fiind dispus sa le oferi suport chiar si dupa terminarea cursurilor, daca va fi nevoie.
Daca te-ai regasit in descrierea de mai sus, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Suntem interesati atat de traineri care pot acoperi cursurile de calificare initiere si perfectionare pe care deja le avem in oferta noastra de cursuri, dar si de tematici si programe noi.

Cursurile noastre sunt predate in marea lor parte la sediu nostru din Bucuresti, dar suntem interesati si de colaborari cu traineri din alte orase, ale Romaniei, sau din alte tari.
La cerere putem organiza orice curs de calificare, initiere sau perfectionare!

Pentru propuneri sau mai multe informatii ne poti contacta la contact@cppalexanders.ro., si la telefon 0768102933

Povesteste-ne despre experienta ta intr-un C.V. din care sa reiasa principalele proiecte sau joburi avute pana acum, si diplomele obtinute si spune-ne ce curs ti-ai dori sa predai, impreuna cu orice alte informatii pe care le consideri relevante.

Te asteptam!

envelopephone-handsetmap-markerchevron-down