Curs Nail Art

Preț -  595 lei
Începere curs - 24.08.2022
Durată curs - 2 zile
Condiții de înscriere - cel puțin 8 clase

Curs nail art

La cursul de nail art invatati sa deveniti specialistul care se ocupă de îngrijirea şi înfrumuseţarea unghiilor, mâinilor şi picioarelor clienţilor săi, aplicând diverse tehnici şi metode de intervenţie.

Îngrijirea unghiilor la cald sau la rece, presupune și aplicarea implicită a unor tratamente de protecție menite să asigure şi să mențină toate caracteristicile unor unghii sănătoase: hidratarea, vitaminizarea, rezistența, strălucirea și aspectul plăcut al acestora.

La cursul de nail art specialistul creează modele decorative pentru unghii, având în vedere morfologia mâinilor şi a unghiilor, combinând materiale, culori şi efecte diverse, pictează/înfrumusețează unghiile prin realizarea efectivă a decorațiunilor, având în vedere gusturile clienților și evenimentele pentru care au fost concepute.

Tehnici practice de lucru

Aqua painting

Se vor lucra modele florale și abstracte, pictura cu acuarele (o noua tehnică de design), care se poate lucra pe unghie

Modul 1

Artistic painting

Se vor lucra modele florale și abstracte, în gel cu diferite ornamente de design sub straturile de gel și culori acrilice

Modul 2

Cursurile se vor desfășura sub atenta îndrumare a unui tehnician în domeniu

Cursanții trebuie să vină pregătiți cu o foaie de bloc de desen mic, creion și radieră, pensule de lucru din păr natural (acestea se pot achiziționa și pe loc), restul materialelor necesare sunt puse la dispoziție de către Centrul de Pregătire Profesională Alexanders.

Cu o experiență de peste 22 de ani în organizarea de cursuri de calificare inițiere si perfecționare C.P.P.Alexanders organizează doar cursuri cu diplome recunoscute național și internațional. Lectori cu experiență te vor ghida pe tot parcursul cursului atât în practică cât și în teorie și vei avea la dispoziție suport de curs și mijloace moderene de învățare.

De asemeni venim în ajutorul cursanților noștrii cu un program flexibil de curs pentru că înțelegem vremurile în care trăim și mai mult de atât poți plăti și în rate, pâna la terminarea cursului după un program stabilit de comun acord când semnezi contractul de formare profesională. Mai mult de atât ai la dispoziție reduceri tot timpul anului, tocmai pentru a te ajuta să te califici în meseria pe care ți-o dorești.

Formular Înscriere

Formular Înscriere

Începerea cursurilor

 

Acte necesare

  • Buletin de identitate original și copie
  • Certificat de naștere original și copie
  • Certificat de căsătorie, dacă este cazul și doar pentru cei care și-au schimbat numele original și copie
  • Diplomă de studii sau foaie matricolă original și copie
  • Adeverință medicală (apt curs calificare) de la medicul de familie

Vezi și alte cursuri

envelopephone-handsetmap-markerchevron-down