Curs electrician constructor

Preț -  1395 lei !!!
Începere curs - 01.07.2024
Durată curs - 20 săptămâni
Condiții de înscriere - învățământ obligatoriu
Diploma obținută - certificat de calificare recunoscut internațional

Curs electrician constructor acreditat la cel mai bun preț

Pentru cei interesați să lucreze de acest domeniu, Centrul de Pregătire Profesională Alexanders pune la dispoziție un curs de electrician constructor, ce urmărește să te ajute să acumulezi toate cunoștiințele și abilitățile necesare pentru a lucra în siguranță, în acest mediu special. Sub îndrumarea trainerilor noștrii calificați, cu o bogată experiență în domeniu, vei putea face primii pași în lumea instalațiilor electrice.
Cursul de electrician constructor va avea o parte teoretică în cadrul căreia vei acumula toate noțiunile teoretice necesare pe care apoi le vei aplica în cadrul pregătirii practice.

Vei învăța legile de bază ale fizicii, precum legea lui Ohm, Kirchhoff, Joule, etc. și vei descoperi aplicabilitatea lor în viața de zi cu zi, în cadrul instalațiilor electrice. Separat de partea teoretică, cursul de electrician constructor va avea și o parte practică, efectuată în cadrul sălilor de curs și în atelierele colaboratorilor noștrii.

Participanții vor avea ocazia să pună în practică cunoștiințele teoretice acumulate și vor învăța cum să realizeze pozarea și conexarea cablurilor de tensiune precum și a celor de comandă, control, semnalizare și a cablurilor de instrumentație, pe trasee de cablu, branșament electric sau să monteze o cutie de distribuție.

De asemenea, alături de lectori, sub strictă supraveghere, cursanții se vor deplasa la locul executării lucrărilor, unde vor observa și vor lua parte la aceste lucrări. Astfel, în cadrul parții practice a cursului de electrician, participanții vor putea vedea pe viu ce presupune aceasta meserie. Într-un cuvânt în cadrul cursului de electrician organizat de CPP Alexanders vei învăța să realizezi întreaga gamă de lucrări electrice de joasa și medie tensiune. Mai mult de atât, te putem ajuta, la cerere să te angajezi la unul din colaboratorii noștrii sau în altă parte, chiar și în străinătate!

Descierea meseriei de electrician constructor

Electricienii constructori sunt acei lucrători care se ocupa cu instalarea, întreținerea și repararea sistemelor electrice de cabluri, a echipamentelor și dispozitivelor similare, realizează instalații electrice de iluminat interior si exterior instalații electrice pentru alimentarea mașinilor electrice și instalații electrice pentru alimentarea panourilor solare.

Cursurile se vor desfășura sub atenta îndrumare a unui tehnician în domeniu

Cu o experiență de peste 23 de ani în organizarea de cursuri de calificare inițiere si perfecționare C.P.P.Alexanders organizează doar cursuri cu diplome recunoscute național și internațional. Lectori cu experiență te vor ghida pe tot parcursul cursului atât în practică cât și în teorie și vei avea la dispoziție suport de curs, materiale, aparate și mijloace moderene de învățare. De asemeni venim în ajutorul cursanților noștrii cu un program flexibil de curs pentru că înțelegem vremurile în care trăim și mai mult de atât poți plăti și în rate, pâna la terminarea cursului după un program stabilit de comun acord când semnezi contractul de formare profesională. Mai mult de atât ai la dispoziție reduceri tot timpul anului, tocmai pentru a te ajuta să te califici în meseria pe care ți-o dorești.

Diplomele eliberate de CPPAlexanders sunt autorizate si recunoscute national si international!

* Durata cursului poate varia, în funcție de sărbătorile legale!!!

* La plata integrală, la înscriere beneficiezi de o reducere de 10%!!!

Cod ANC: 7241.2.2

Formular rezervare curs

Formular Înscriere

Începerea cursurilor

 

Acte necesare

  • Buletin de identitate original și copie
  • Certificat de naștere original și copie
  • Certificat de căsătorie, dacă este cazul și doar pentru cei care și-au schimbat numele original și copie
  • Diplomă de studii sau foaie matricolă original și copie
  • Adeverință medicală (apt curs calificare) de la medicul de familie

Vezi și alte cursuri

envelopephone-handsetmap-markerchevron-down