Curs tattoo artist

Preț -  5895 lei
Începere curs - 20.01.2023
Durată curs - 6 săptămâni
Condiții de înscriere - învățământ obligatoriu
Diploma obținută - certificat de absolvire recunoscut internațional

Curs tatuator, curs tattoo artist acreditat

Cursul se adresează tuturor acelora care doresc să învețe această frumoasă meserie indiferent dacă au sau nu experientă în domeniu!

Meseria de tattoo artist este printre cele mai bănoase, dar am zice noi și plină de satisfacții morale. Având talent la desen și multă pasiune pentru artă, dar și absolvind un curs de tatuator, un tânăr și nu numai, chiar și fără studii superioare poate încasa venituri frumușele. Un alt mare avantaj ar fii faptul că meseria de tattoo artist o poți practica în orice colț al lumii, și deci să călatorești și nu ai nevoie decât de cunostiințe și trusa de tatuat. Ai ocazia să îți faci mulți prieteni în comunitatea tatuatorilor, în care poți intra, și oameni frumoși, care iți vor deveni clienți.

Artistul tatuator este acela care are capacitatea, prin mijloace specifice de a decora cu diverse modele corpul uman prin inserarea unuia sau mai multor pigmenți in derm.La C.P.P.Alexanders poți face cursul de tatuator, tatto artist în 2 feluri: timp de 20 de săptamâni și atunci obții un certificat de calificare, sau timp de 6 săptămâni și atunci obții un certificat de absolvire, alegerea îți aparține, nouă trebuie doar să ne spui, la înscriere, ce îți dorești. Lectori cu experiență te vor iniția cu dragoste și răbdare în tainele meseriei. De asemeni îti punem la dispoziție trusa cu toate cele necesare pentru început si te consiliem pentru ați putea cumpăra pe viitor cele mai bune scule pentru a putea avea o cariera de succes.Practica o vom face atât în saloanele de specialitate cât și în cadrul școlii, aceasta având o pondere de 2/3 din totalul orelor de curs.Și pentru că înțelegem timpurile nebune în care trăim venim în ajutorul vostru încercând să facem un program cât mai flexibil și de asemeni vă vom ajuta să plătiți în rate!

Ce vom studia

Pe lângă anatomia și fiziologia pielii, norme de igienă sanitară, și comunicarea cu clienții, care este foarte importantă si fară de care nu vom putea ajunge buni specialisti, vom parcurge împreună arta tatuajului corporal. Vom învăța despre instrumentele și aparatura implicată în efectuarea unui tatuaj, consumabile, stiluri de tatuare.
Vom lucra la început pe piele sintetica, dar cu timpul, în functie de evolutia voastră vom putea trece și la piele umană. C.P.P.Alexanders recrutează voluntari pentru voi, dar suntem deschiși în a primi rudele, prietenii, cunostiințele, voastre care doresc să vă ajute să deveniți buni tatuatori.
Noi vă punem la dispozitie tot ce este necesar pentru realizarea tatuajului fără ca voi să mai investiți și de asemeni vă vom îndruma să vă achizitionați cele mai bune instrumente și aparate, pentru a deveni un bun specialist.

Competențe dobândite

 • Aplicarea normelor igienico-sanitare la locul de muncă al tatuatorului
 • Planificarea activităților zilnice din cabinetul de tatuaj
 • Gestionarea resurselor materiale utilizate pentru tatuare
 • Executarea operațiilor pregătitoare pentru tatuat
 • Tatuare
 • Promovarea produselor si serviciilor oferite prin tatuare
 • Dezvoltarea profesională în activitățile specifice tatuării

Cursurile se vor desfășura sub atenta îndrumare a unui tehnician în domeniu

Cu o experiență de peste 22 de ani în organizarea de cursuri de calificare inițiere si perfecționare C.P.P.Alexanders organizează doar cursuri cu diplome recunoscute național și internațional. Lectori cu experiență te vor ghida pe tot parcursul cursului atât în practică cât și în teorie și vei avea la dispoziție suport de curs și mijloace moderene de învățare. De asemeni venim în ajutorul cursanților noștrii cu un program flexibil de curs pentru că înțelegem vremurile în care trăim și mai mult de atât poți plăti și în rate, pâna la terminarea cursului după un program stabilit de comun acord când semnezi contractul de formare profesională. Mai mult de atât ai la dispoziție reduceri tot timpul anului, tocmai pentru a te ajuta să te califici în meseria pe care ți-o dorești.

* durata cursului poate varia, în funcție de sărbătorile legale.

* la plata integrală, la înscriere beneficiezi de o reducere de 10%.

Formular Înscriere

Formular Înscriere

Începerea cursurilor

Acte necesare

 • Buletin de identitate original și copie
 • Certificat de naștere original și copie
 • Certificat de căsătorie, dacă este cazul și doar pentru cei care și-au schimbat numele original și copie
 • Diplomă de studii sau foaie matricolă original și copie
 • Adeverință medicală (apt curs calificare) de la medicul de familie
 • Dosar cu șină

Vezi și alte cursuri

envelopephone-handsetmap-markerchevron-down