Curs unghii false, stilist protezist unghii. Informații generale

Preț

  1250 Lei 

La înscriere plătiți 100 lei, care fac parte din suma de mai sus, restul în rate!

Durată Curs

6 săptămâni,

dar poate varia, în funcție de sărbătorile legale

Condiții de înscriere

Descrierea profesiei de stilist protezist, unghii false

A fi stilist protezist este foarte frumos, dar nu ușor. Stilistul protezist de unghii false trebuie să invete cele mai moderne și eficiente metode, de aplicarea unghiilor false, prin acțiuni non-agresive, care nu vor pune niciodată în pericol clienții. Stilistul protezist pentru unghii trbuie să utilizeze kitul de manichiură, care conține dispozitive de frezare, prin care unghiile vor fi pregătite pentru cele false, apoi să le decoreze, unde ne vom folosi priceperea, imaginația și răbdarea si astfel puteti obțineți o operă de artă. Slujba unui stilist protezist, unghii false este una plăcută și, prin urmare, poate aduce beneficii materiale si morale semnificative. Aceasta meserie de stilist protezist unghii puteti să o practicați atât acasă, in cadrul unui salon, cât și în străinătate, daca soarta va poarta pe acolo.

Cursul este acreditat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației, ca de altfel toate cursurile organizate de Centrul de Pregătire Profesională Alexanders.

Materialele și suportul cursului sunt puse la dispoziție de C.P.P. Alexanders.

În acest curs stilist protezist unghii false veți invata si dobândi cunoștințele necesare pentru a urmeza o carieră în acest domeniu, dar nu neaparat, pot venii si cei care doar doresc informatii despre cum pot avea grijă de unghiile lor în cele mai bune condiții. De-a lungul acestui curs, participanții, vor avea ocazia să afle detalii despre morfologia mâinilor și a unghiilor, despre combinația de materiale, culori și diverse efecte, informații despre pictură și aplicarea de unghii false. De asemenea, vor învăța cum să răspundă cerințelor clienților, astfel încât acestea să poată fi satisfăcute la final. Participând la acest curs de unghii false, veți avea ocazia să beneficiați de unele avantaje, iar cel mai mare dintre acestea este faptul că veți ști să aplicați unghii false și cum să folosiți cele mai bune produse și materiale în acest sens. Un stilist protezist unghii false va ști, de asemenea, cum să organizeze și să dezvolte acțiuni de planificare și management, iar acestea pot avea multiple beneficii.

Lectori cu experiență te vor iniția cu dragoste și răbdare iîn tainele meseriei. De asemeni îți punem la dispoziție trusa cu toate cele necesare pentru început și te consiliem pentru ați putea cumpăra pe viitor cele mai bune scule pentru a putea avea o cariera de succes.
Practica o vom face atât în saloanele de specialitate cât și în cadrul școlii, aceasta având o pondere de 2/3 din totalul orelor de curs.
Și pentru că înțelegem timpurile nebune în care trăim venim în ajutorul vostru încercând să facem un program cât mai flexibil. 


Competente dobândite la cursul de  unghii false, stilist protezist unghii

  1. Comunicarea interpersonală

2. Munca în echipă

3. Planificarea activităţilor zilnice

4. Dezvoltarea profesională

5. Aplicarea normelor de SSM şi PSI

6. Asigurarea condiţiilor de igienă la locul de muncă

7. Promovarea produselor şi serviciilor

8. Gestionarea resurselor materiale

9. Îngrijirea unghiilor

10. Îngrijirea mâinilor şi picioarelor

11. Construirea unghiilor false

12. Crearea aspectului natural al unghiilor false

13. Protezarea unghiilor deteriorate

14. Demontarea unghiilor false

15. Realizarea decoraţiunilor pentru unghii

INSCRIE-TE

Cursuri de calificare similare oferite de Centrul de Pregatire Profesională Alexanders:

Coafura / Frizerie / Manichiura-Pedichiura / Initiere in Cosmetica / Tehnician Maseur / Masaj Somatic / Masaj Terapeutic / Masaj Reflexogen Drenaj Limfatic / Machiaj / Tehnician Cosmetician / Nail Art / Oja Semipermanenta / Epilare Traditionala / Epilare cu ceara de unica / Microdermoabraziune / Tehnica Pensatului / Aplicare Gene False