Curs unghii false, stilist protezist unghii. Informații generale

Preț

  1000 Lei 

La înscriere plătiți 50 lei, care fac parte din suma de mai sus, restul în rate!

Durată Curs

6 săptămâni,

dar poate varia, în funcție de sărbătorile legale

Condiții de înscriere

Descrierea meseriei de stilist protezist, unghii false

Meseria de stilist protezist unghii false (unghii false) este una foarte usoară și frumoasă și nu necesită foarte mult efort pentru cei ce o practică din plăcere și pasiune. Stilistul protezist unghii false trebuie să asigure îngrijirea unghiilor și a mâinilor prin cele mai moderne și eficiente metode, aplicarea de unghii false, prin acțiuni neagresive, care nu vor pune niciodat în pericol clientela. În aceste condiții stilistul protezist unghii false va trebui să folosească trusa de manichiură, care conține aparate de frezat, prin care se vor pregăti unghiile pentru aplicarea celor false, și apoi decorarea acestora, unde ne vom folosi îndemânarea, imaginația și răbdarea pentru a obține o operă de artă (fără să exagerăm cu nimic). Meseria de stilist protezist unghii false este una plăcută și care poate aduce de asemenea beneficii financiare însemnate. După terminarea acestui curs, respectiv după examenul final vei obține un certificat de calificare autorizat de Stilist Protezist Unghii False cu care vei putea profesa atât în țară, cât și în străinătate. Cursul este acreditat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației, ca de altfel toate cursurile pe care le organizează Centrul de Pregatire Profesională Alexanders.

Materialele și suportul de curs sunt puse la dispoziție de CPPAlexanders.

Descriere curs unghii false, stilist protezist

In cadrul acestui curs unghii false, stilist protezist unghii veți dobândi cunoștiințele necesare pentru persoanele ce doresc să urmeze o cariera în acest domeniu. La cursul  unghii false, stilist protezist unghii vor putea participa toate persoanele ce vor să cunoască mai multe detalii despre îngrijirea unghiilor, și aplicarea de unghii false. Pot face acest curs și acele persoane care nu iși doresc neaparat să urmeze o cariera în acest domeniu, ci doar vor să se informeze despre cum iși pot îngriji unghiile în cele mai bune condiții. Pe parcusul acestui curs unghii false, stilist protezist unghii participanții vor avea posibilitatea să afle detalii despre morfologia mâinilor și a unghiilor, despre combinarea materialelor, culorile, și efectele diverse, informații despre pictarea și aplicarea de unghii false. De asemenea ei vor învăța și cum pot răspunde cerințelor clienților, pentru ca aceștia la final să fie mulțumiți.

Prin participarea la acest curs unghii false, stilist protezist unghii veți avea posibilitatea să beneficiați si de unele avantaje, iar cel mai mare dintre acestea, este faptul ca veți ști cum să aplicați unghii false, și cum să folosiți cele mai bune produse și materiale în acest sens. Veți cunoaște detalii și veți da dovada de răbdare, finețe, precizie, simț estetic, și imaginație, și este posibil să descoperiți aceste lucruri, care nu credeați că le aveți. Un stilist de unghii false va ști de asemenea să se organizeze, și va pune la punct acțiuni de planificare, și de gestionare, iar aceste lucruri pot prezenta avantaje multiple.

Materiale si ustensile incluse in pretul cursului! Practica pe modele asigurate de scoala! Coffee breake(cafea, ceai,apa, produse patiserie dulce si sarata)! Suport de curs! 
La alegere: Optiunea 1 – Nail Artistry: nivel 1, notiuni de baza (profesor invitat ptr. 1 zi de curs, 6/4 ore practica, diverse tehnici pictura, stabilite de comun acord)
                   Optiunea – Business coaching (nail technician /business coach invitat, 4 ore, tips&tricks, notiuni dezvoltare business in domeniu, etc, stabilite de comun acord)
 
Participare gratuita la Atelierul de unghii – Atelierul este destinat tuturor elevelor care au obtinut calificarea de Stilist-Protezist la cursul scolii. Inscrierea si participarea sunt gratuite. Activitatea din cadrul Atelierului de Unghii nu presupune angajare ci doar continuarea activitatii din cadrul cursului la un nivel avansat  pe clientela Atelierului pentru a obtine experienta si in lucru cu clientele. Participarea la orele Atelierului este facultativa.
Schema cursului:
– manichiura clasica
– aplicare tips;
– constructie sablon
– intretinere;
– protectie gel;
– tehnici pilire (manual + freza electrica)
– diferite forme de unghii (patrat, migdala, balerina, ascutit)
– nail art (aplicare folie transfer, paiete, glittere, strasuri, diverse modele din geluri colorate, etc)
– alte specificatii cf supliment descriptiv diploma

Competențele profesionale dobândite la cursul unghii false, stilist protezist unghii

După participarea la aceste cursuri unghii false veți avea ocazia să deprindeți unele competente profesionale, printre care:

  • Asigurarea condițiilor de igienă la locul de muncă
  • Aplicare normelor de SSM și PSI
  • Construirea unghiilor false
  • Crearea aspectului natural al unghiilor false
  • Protezarea unghiilor deteriorate
  • Demontarea unghiilor false
  • Realizarea decorațiunilor pentru unghii

Cursuri de calificare asemănătoare oferite de Centrul de Pregatire Profesională CPP Alexander’s:

COAFURĂ / FRIZERIE / MANICHIURĂ-PEDICHIURĂ / INIȚIERE ÎN COSMETICĂ / TEHNICIAN MASEUR / MASAJ SOMATIC / MASAJ TERAPEUTIC / MASAJ REFLEXOGEN / DRENAJ LIMFATIC / MAKE-UP / TEHNICIAN COSMETICIANNAIL ART / OJĂ SEMIPERMANENTĂ / EPILARE TRADIȚIONALĂ / EPILARE CU CEARA DE UNICA FOLOSINȚĂ / PEELING / TEHNICA PENSATULUI